Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z promocją SMART DOM w Cyfrowym Polsacie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym wiedzieć czy może ktoś jeszcze ma problem z tą promocją? Ja mam telewizję, internet za pół ceny i telefon w Plusie, którego abonament powinien być za nieco ponad 1 zł a już chyba czwarty miesiąc przychodzi mi rachunek powyżej 70 zł. Miały być nielimitowane rozmowy i smsy i z niczego więcej nie korzystam. Z żadnych płatnych usług. Czy ktoś też ma ten problem?

Gość gość
Witam, Szanowni użytkownicy smart dom, zakupiłem telefon + internet, telewizje mam w cyfrowym polsacie. Miało być pięknie telefon 39 zł internet 11 zł. Pierwsza faktura 140 zł. Druga faktura ok 140 zł. Biuro obsługi poinformowało ze rabat jest liczony najpóżniej na 3 fakturze . Bitwa mailowa z biurem obsługi i coś "oddali". Drugi problem z internetm - trzeba wyjąć kartę z rutera włożyć do telefonu i założyć konto w bok plus. Jak zwykle nikt nie poinformował z plusa o takiej akcji. Internet wyłączyli. Zeby włączyć znów schody - udało się . Połączyłem konto telefonu z internetem - na jedną fakturę - zapewnienia konsultanta ze nie ma dodatkowych kosztów na milion procent albo i dwa ! Znów rozczarowanie - przychodzi faktura zamiast opłaty za internet 11 zł - wyszło 69 zł. Znów akcja z biurem obsług , pięknie odesłali regułkę z regulaminu ze wszystko jest ok i rabat będzie naliczony już przy drugiej fakturze. Z daleka od PLUS GSM - krwiopijcy, oszuśc****ijawki . M

Gość gość
Od samego początku mam tylko problemy. telefon miał byc za 1 zł, przez pierwszy miesiąc nie było wogóle rachunku wię c nie wpłaciłam tej 1 zł. co skutkowało zerwaniem umowy i karą 1200 , wyjaśniłam jakąsś kwotę zapłaciłam nie pamiętam teraz jaką, ptem aktywacje od nowa usiałam zapłacić. a teraz rachunki jakieś mi przychodzą na 120zl na 80 teraz 40 . Chuj by ich strzeli z takim czyms. przepraszam za bledy ale jestem tkak w****iona ze masakra. nie bierzcie tego ludzie!!!! z dala od oferty smart dom!!!

Gość amela991
Jeśli masz problem z telewizją to może zgłoś się do http://www.monter24h.pl/oferta/telewizja/ ? Z tego co wiem znają się na montażu telewizji satelitarnych i myślę, że pomogliby ci w rozwiązaniu problemu.

Gość gość
Jedno wielkie kłamstwo i oszustwo walczę z nimi od roku chodzi o trzecią uslugę czyli rozmowy za 1 faktury przychodzily na kwoty 150zł a po pierwszej reklamacji i nie opłaceniu tak absurdalnego rachunku zablokowano mi konto a rachunki przychodzily , po czym dostalam karę za zerwanie umowy 1200 zł i polkomtel umiescil mnie w bik nie mam juz sily z nimi walczyc

Gość gość
hej niestety ale ja też mam problem z promocja w Smart Dom. Biorąc telefon a mianowicie przedłużając jedną umowę i przechodząc z numerem z innej sieci miał być abonament za pół ceny czyli po około 60 zł za jeden numer a tu przykra niespodzianka przeszło 100 zł za jeden i pisemko z biura obsługi że reklamacji nie mogą przyjąć bo już jest rabat na internet .Szkoda tylko że w punkcie Plusa nie informują o tym klientów i po prostu ich wprowadzają w błąd przez co po prostu ich oszukują i naciągają

Gość gość
dalej wierzcie w reklamy telewizyjne :D

Gość gość
Ja też mam abonament od czerwca 2014 roku kilka razy reklamowałam a i tak rachunki nie są takie jak obiecywali.Już wiecej nie wezmę na Smartdom żadnej usługi nie warto..

Gość gość
Start dom to wielkie oszustwo

Gość gość
OMIJAJCIE "PLUSA" SZEROKIM ŁUKIEM !!! Mnie będą jeszcze przez 1,5 r "rzeźbić" na 95zł za telefon i TV. U innych operatorów za to samo zapłaciłbym max 55 zł.

Gość gość

czy nie ma mocnych na te chore umowy?, jestem kolejną osobą ze smartdom,  duży rachunek i słaba jakość tv i internetu, ale to ich nie obchodzi, tak nie powinno być, więc plus oszukuje swoich klientów i naciąga na podpisanie umowy po czym umywa ręce, nie gwarantuje dobrego dostępu do internetu a tv również działa jak 20 lat wstecz, żenada,