Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbcccccccc

codzienne zakupy a noworodek?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbcccccccc

Witajcie dziewczynki ;D W prawdzie dopiero jestem w ciąży,ale nurtuje mnie jedno pytanie.... Jak radziłyście sobie przy noworodku z wyjazdem np. na godzinkę do sklepu na zakupy? Mam zamiar karmić piersią. Czy takie maleńkie dziecko można zostawić gdy śpi np. pod opieką mamy czy teściowej i urwać się na tą godzinkę z domu?

Gość gość
pisałaś już wczoraj o tym, kotku Maciek

Mozna. Tylko miej na uwadze, ze noworodek je nierugalrnie (raz co godzine a raz co trzy), wiec lepiej zostawic odciagniete mleko i tak czy siak zakupy robic gdzies blizej niz dalej.

Gość aaaaaaaabbbbbbbbbbccccccccc
tak pisałam,ale nie dostałam żadnej odpowiedzi więc ponawiam pytanie jeszcze raz.

no mnie chodzi o takie wyrwanie się na szybciutkie zakupy,jakieś 3 km od domu,Tylko się zastanawiałam jak wy sobie z tym radziłyście;D

Gość gość
skoro masz mamę czy teściową to one mogą zrobić zakupy

Gość gość
Wszystko zależy czy masz pomoc czy jej nie masz. Ja radziłam sobie sama, więc dargałam dziecko wszędzie. Poza tym dużo zależy od dziecka. Nie masz co teraz planować, bo czas pokaże swoje i myślę, że będzie to odmienne od twoch teraz planów.

Gość gość
bierzesz wózeczek i idziesz na zakupy

z wózeczkiem na zakupy nie da rady bo jakieś 4 km w jedną stronę więc troszkę za daleko:( A pomoc mamy będę mieć,więc myślę, że jakoś sobie dam radę ;D Na przyszłego męża w okresie letnim nie będę miała co liczyć ponieważ pracuje w polu więc pewnie od rana do późnego wieczoru go nie będzie w domu :(