Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unowak

Loxine na prezent świąteczny dla męża?

Polecane posty

Cześć, zastanawiam się czy nie kupić preparatu Loxine przeciw wypadaniu włosów dla mojego męża jako prezent świąteczny. Doskonale wiem, że on raczej sam sobie nie kupi tego rodzaju produktu mimo że narzeka na coraz rzadsze włosy. Myślicie że to dobry pomysł?

Gość gość
Loxine ze strony ( www.loxine.pl) ?

Gość unowak
tak, tak. znasz? uzywasz ?

Gość Iwona Sz
Właśnie trafiłam w sieci na stronę loxine.pl i nad tym samym się zastanawiam. Mój mąż sobie sam nie sprezentuje takiego preparatu bo jego duma mu na to nie pozwoli. A doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że gdyby miał taki produkt w domu to by z niego korzystał. Dlatego wydaje mi się to trafiony prezent.

Gość Monia Ko
Ja mojemu już zamówiłam na prezent mikołajkowy

Gość Agnieszka Naj
Fajny pomysł, też wezmę pod uwagę taki pomysł. Dzięki za podpowiedź, pozdrawiam. A

Gość gość
też podoba mi się ten pomysł, dzięki za podpowiedź, bo prezent gwiazdkowy mam juz z glowy :)

Gość gość
przestrzegam przed zakupami w: http://markowezapachy.pl/. Od 6 grudnia czekam na przesyłke a reklamują się, ze wysyłają w ciągu 2 dni. Kontaktu ze sprzedawca brak, przesyłki śledzić tez nie mozna, bo pokazuje się komunikat o błędzie. Pewnie to jakas ściema, ale ja nie daruję...zgłosze na policję.