Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o diagnozowanie zaburzeń u dzieci

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu byłam z 3,5 letnim synem u laryngologa ponieważ od kilku tygodni ma zatkany nos. Jak lekarka chciała mu zbadać uszy i nos to mały płakał i nie pozwalał się dotknąć. nie chciał tez odpowiadać na jej pytania. Pani bardzo oburzona zapytała czy dziecko jest opóźnione w rozwoju. Powiedziała tez, że pewnie ma niedosłuch bo nie reaguje na jej pytania. W mojej opinii dziecku absolutnie nic nie dolega porostu bał się tej baby bo była nie miła. Dla świętego spokoju chce z nim jednak iść na badanie słuchu i do jakiejś poradni by upewnić się, że rozwija się prawidłowo. czy ktoś, może polecić jakąś placówkę w Poznaniu?

Gość gość
mówisz do niego to słyszy czy musisz się wydzierać? Głupia baba ta lekarka :-/ więc bym się nie przejmowała.

Gość gość
słyszy wdg mnie nic mu nie jest ale wystraszyła mnie ta baba. powiedziała, że takie duże dziecko powinno współpracować na wizycie. Acha i nie umiał wysmarkac nosa ale kiedy miał sie nauczyc jak 3 raz w zyciu ma katar

Gość gość
e tam, babsko było nie przyjemne więc niech się nie dziwi że dziecko nie chciało się zbadać. Nasza ma 5 lat i też odstawia cyrki u lekarza tego którego nie lubi.:D

Gość gość
Troszke mnie pocieszyłyście:)

Gość gość
rozwaliłaś mnie pytaniem. masz dziecko na codzień w domu i nie wiesz czy wszystko z jego rozwojem ok .. ?