Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni nie okazują uczuc?

Polecane posty

Gość gość

J.w chodzi mi o to, ze rzadko kiedy płaczą i mówią, ze jest im źle, tylko duszą to w sobie. Dlaczego tak robią?

Gość gość
Bo od malego sie im wpaja, ze "chlopaki nie placza", a potem wyrasta taki na ozieblego i nie chce powiedziec, jesli ma jakis problem....

Gość gość
poniewaz wiekszosc z nich zadnych uczuc nie posiada... wiem to z autopsji... ;(

Gość gość
Czasem okazjuja, juz nie przesadzaj. A to, ze nie placza z byle powodu jak laski - tak juz maja. Jak jest powod (jakas tragedia, smierc, choroba w rodzinie), to wierz mi, ze nawet najtwardszy bedzie plakal jak male dziecko.

Gość gość
Moj czasem sie wzrusza nawet na filmach i uwazam, ze to mu nie ujmuje z meskosci. Jest po prostu wrazliwy

Gość gość
mój o wszystkim mówi - że jest wkurzony i nie wie na co - albo że smutno mu bo coś tam... innym razem krzyczy z łóżka że chce razem poleżeć

Gość gość
Ja kiedys bylam z takim, co nie chcial nic mowic. Wszystko dusil w sobie. Ale akurat jego zycie nie rozpieszczalo, wiec moze to stad.

Gość gość
Chyba trzebaby zapytac mezczyzn, oni to wiedza najlepiej. Zbereznik, mniemam, ze jestes facetem, moze wiec sie wypowiedz, zamiast glupkowato smiac.

Gość gość
Płaczą, każdy normalny człowiek płacze kiedy dzieje się coś wyjątkowo bolesnego.

Gość gość
A ja wlasnie nigdy nie widzialam, zeby facet plakal. Pamietam, jak umarla matka mojego kolegi z klasy i na pogrzebie w ogole nie plakal! Nie do pomyslenia!

no co, moze kilka razy w zyciu plakalem (edit: ale nikt nie widzial), umiem otwarcie mowic o uczuciach ale zauwazylem, ze jak sie kogos skrzywdzilo i potem mowi sie o uczuciach, to ta osoba zaczyna cie gnebic. wiec nie mowie, jestem zimny jak glaz... :P pamietajcie, ze kto pierwszy powie kocham ten przegral, zycie pokazalo tez ze przegra ten kto kocham powie ostatni...

Gość gość
Skoro mowisz, ze plakales, to jest nadzieja - z facetami nei jest jeszcze tak zle! :)

Gość gość
Bywaja smutni, ale czy placza? Ja zadnego placzacego nie widzialam

Gość gość
Oczywiscie, ze placza, tylko musza miec solidny powod. Ja sie stanie cos bolesnego, to placza, oj placza... az serce sciska na widok placzacego faceta.

Gość gość
Widać, nic nie wiecie o mężczyznach!

Gość gość
"pamietajcie, ze kto pierwszy powie kocham ten przegral, zycie pokazalo tez ze przegra ten kto kocham powie ostatni" Smutny wpis :(

Gość gość
gość dziś Widać, nic nie wiecie o mężczyznach! xxxx to nam co nieco opowiedz!

Gość Pener z klasą
Płaczemy, ale to nie jest widok dla wszystkich. Jak juz to robimy to płaczemy w samotności. Dla tej co pisała o pogrzebie matki kolegi, nie przyszło ci do głowy, ze nie miał juz czym płakać? Ja swoje łzy wylalem przed pogrzebem ojca, stojąc przed trumna nie uronilem łzy..

Gość gość
"Dla tej co pisała o pogrzebie matki kolegi, nie przyszło ci do głowy, ze nie miał juz czym płakać?" Byc moze, ja raczej to odebralam, jako oschlosc i zwykle nieprzejmowanie sie smiercia wlasnej matki. tyle

Gość gość
a jakby płakał to by powiedziała, że to jakaś melepeta, peasda i frajer

Gość gość
Bo są głupi.

Gość gość
Nieokazuja publicznie jak kobiety, nie becza, ale to nie znaczy, ze sa pozbawieni uczuc. Maja je, tylko sie z nimi nie afiszuja.

Gość Pener z klasą
gośćdziś Bo są głupi. Trafne spostrzeżenie ;) Tylko co wartości intelektualne mają wspólnego z naszymi samczymi uczuciami? Jaka jesteś napisałaś w swoim poscie :D

Gość gość
Byc moze, ja raczej to odebralam, jako oschlosc i zwykle nieprzejmowanie sie smiercia wlasnej matki. xxx Często to co ludzie odbierają ma się nijak do rzeczywistości.

Gość Chyba_nie_facet
Ja ostatnio powiedziałem swojej że chyba nie dam rady się związać z nią i o powodach, a ona że chce mi pomóc. To mnie nawet trochę wzruszyło. Teraz trochę czuje się jak nie facet.

Gość gość
wstydza sie uczuc