Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś u psychiatry, mam brać leki...boję się troche. Pomogą mi ?

Polecane posty

Gość gość

chce wreszcie zacząc normalnie zyc :(

Gość domidominika
I co to za leki?

Gość gość
A nie lepiej rozwiązać problem, który powoduje twój stan ? Leki się skończą, problem pozostanie.

Gość gość
A nie lepiej rozwiązać problem, który powoduje twój stan ? xxx w tej chwili to niemozliwe, leki muszą mnie wyciagnac z bagna bym zaczela oczyszczac ''mozg'' z tego syfu, ktory mnie przesladuje od lat :( Dostałam lek ''Wellbutrin XR'', bral to ktos?

Gość gość
nie bierz żadnych leków ! psychotropy przepisują aby wykończyć człowieka,tego typu leki są bardzo szkodliwe. psychiatrzy dostają premie za przepisanie psychotropów!

Gość gość
tak tak, nie bierz lekow i siedz z poyebusami na kafe, tu sie wyleczysz CO DRUGA OSOBA NA KAFETERII NADAJE SIE DO LECZENIA w szpitalu psychiatrycznym

Gość gość
Przestań bredzić. To normalne leki, jak kaźde inne. Pomagają, tylko cierpliwości, to trochę trwa. Nie ma w nich nic strasznego, wypowiadają się osoby, które nigdy takich leków nie brały ani nie chorowały na chorobę psychiczną i wydaje im się, że wystarczy wziąć się w garść...

Gość gość
bierz leki i słuchaj lekarza. nie przerywaj leczenia dopóki nie zdecyduje tak psychiatra. psychoterapia jakaś coś? leki pomogą ci funkcjonować i mieć siły TERAZ, ale nie wyleczą. potrzebujesz terapii.

Gość gość
kretynie sam bierz ten syf i nie wciskaj go ludziom:classic_cool: