Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczynka czy chłopiec??

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym sie dowiedzieć jakie macie argumenty posiadania dziecka konkretnej płci?? ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę gdyż myślę, że w przyszłości jako kobieta będzie bliżej domu i rodziny, chłopiec w przyszłości będzie miał inną ważniejszą kobietę i w ogóle nie będzie miał parcia na odwiedziny.

Gość gość
a co jak bedzie chlopak to usuniesz? dla mnie najwazniejsze jest zdrowie:)

Gość gość
myslisz tak bo takie masz wzorce, pamietaj że moze byc inaczej. płec nie ma znaczenia. zalezy wszytsko od charakteru człowieka i od jego wychowania. znam wiele przypadków gdzie to córki poszły w świat i nie interesują sie specjalnie rodzicami i mam przykład męża, który jest bardzo związany ze swoją mamą. odwiedzamy się przynajmniej raz w tygodniu.

Gość gość
dla mnie też ważniejsze jest zdrowie i naturalnie nie usunęłabym ciąży, aczkolwiek jak mysle co bym chciała to myśle o dziewczynce.

Gość gość
mnie to bylo jeden kij:) jest siusiak i jak na razie 30 tydz zdrowy , zawsze chcialam chlopaka i dziewczynke co bedzie nastepne (jak bedzie) to sie okaze w przyszlosci, bedzie nastepny siusiak:P tez bede kochac:))

Wybacz - ale takie myślenie jest śmieszne. Wiesz również dobrze córka może kopnąć Ciebie w cztery litery,a syn zajmie się Tobą na starość. To jakie będziesz miała dzieci zależy tylko od Ciebie i Twojego partnera,od tego jak je wychowacie i jakie zasady im wpoicie.

Gość gość
mam corke, gdy bylam z nia w ciazy chcialam zeby najpierw byl chlopak pozniej dziewczyna bo lepiej miec starszego brata niz byc starsza siostra. Teraz jestem w drugiej ciazy i jest mi obojetne - z jednej strony fajnie byloby miec parke, czyli chlopca, z drugiej mysle ze latwiej mi jako kobiecie zrozumiec dziewczynke, syn pewnie bedzie mial lepszy kontakt z ojcem niz z matka.