Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana banicje

czy to prawda ze zbereznik rozmawia tu ze soba i udaje swoje byle laski??

Polecane posty

Gość gość
Czyli ten zbereznik to kobieta? Ale to znaczy ze i rozrabiara to kobieta :o Nic juz nie rozumiem

Gość bojczuk
Ktoś ma z nas niezłą polewke.

Gość gość
to pismo wygląda jakby dziecko to pisało i ten rysunek też dziecięcą ręką. może to stare jest???

Gość gość
zbereznik to facet, pisalam z nim kiedys na priv. Niestety juz po kilku wymienionych wiadomosciach z nim mozna sie bylo zorientowac, ze szuka po prostu darmowego sexu na kafe. Szkoda bo to calkiem inteligentny facet, chociaz obawiam sie ze cierpi na mitomanie, bo opowiadal ile to on kierunkow studiow skonczyl ;) wszystkie jednoczesnie :D

Gość gość
Pytanie! Widziałaś zdjęcie?

Gość gość
Typowe z loginu zbereznik bedzie pisał że skończył z loginu HIM i GrzecznaRozrabiara ze nauka im nie idzie. Dla kobiet udaje madrego a dla facetow glupia idiotke.

Gość gość
>>gość dziś To też pewnie pisał zbereźnik czy jak im tam na imie.

Gość gość
widzialam, ale twarzy na nim nie bylo widac... z tego co pamietam. Bylo rozmazane albo cos w tym stylu,, to bylo dawno wiec nie pamietam juz. Ale to nie moze byc kobieta, zbereznik ma dobry bajer, jak typowy podrywacz playboy :P i to nie tani bajer, tylko naprawde spoko :D

Gość gość
spadaj, to pisalam ja, dziewczyna :P nie bronie zbereznika bo jest mi obojetny, nie mam z nim juz zadnego kontaktu. Po prostu przedstawiam fakty jako osoba ktora miala z nim stycznosc poza kafeteria

Gość gość
Zbereznik ty chory kapucynie, wypad z kafe! To forum dla normalnych ludzi:classic_cool:

Gość gość
To jest jak piramida, nigdy nie dojdziemy prawdy :o

Gość gość
tylko tyle mu z zycia zostalo, miedzy nogami od dawna ma korniszona i nie moze przebolec :D

Gość gość
widzialam, ale twarzy na nim nie bylo widac... z tego co pamietam. Bylo rozmazane albo cos w tym stylu,, to bylo dawno wiec nie pamietam juz. Ale to nie moze byc kobieta, zbereznik ma dobry bajer, jak typowy podrywacz playboy jezyk.gif i to nie tani bajer, tylko naprawde spoko smiech.gif dokładnie. on tu poluje na foczki niczym urodzony eskimos. facet na 100% :D

Gość gość
Polujesz... na swojego mikrok****a. ;) Skończ się błaźnić.

Gość gość
Już lekko przeginacie :D Nie jestem zbereznikiem. Zbereźna może i tak, ale jestem kobietą :classic_cool: Mam konto i mogę się zalogować, a Ty tam wyżej wypad na terapię dla schizoli

Gość gość
Wychodzi na to ze ten krotki fiutek naprawde z tymi wszystkimi dziewczynami z kafe cos robił :o Pewnie ma juz HPV bo kafeterianki czyste nie sa :o

Gość gość
Co mi da, że się zalogujesz nołlajfie, no co? :D

Gość gość
Hej hej wypraszam sobie. Mnie ominęła nawet pandemia różyczki w przedszkolu :classic_cool: I nie ze wszystkimi, tylko z fajnymi :D:D

Gość gość
Hm będzie wiadomo że nie jestem nim? Po moich wypowiedzaich mogłabyś być pewna :D Myślenie nie boli kochana :P

Gość gość
no dobra to która oddała się mu analnie? :classic_cool:

Gość gość
Dominiczek jest sparalizowany od szyi w dol:( Dajcie mu spokoj n iech sobie siedzi i gada ze soba bo co innego ma robic calymi dniami?:(

Gość gość
A co ja jestem fundacja Polsat? Też jestem ciekawa czy tylko w necie tak kozaczy :D

Gość gość
Troche mi glupio ze sama sie nie zaloguje zeby cos napisac.

Gość gość
dam 2 polskie złote jeśli kafe pokaże kto co pisał :D

Gość gość
te laski wymyślone przez zbereźnika to jakaś komedia, np. taka rozrabiara, niby coś tam na nie najgorszej uczelni studiuje, ale wypowiada się jak tempa lala z remizy i szuka dowartościowania dając swoje fotki, sorry ja tego nie kupuje:) Sam mam 29 lat i prestiżową pracę i na takie pseudo rozrabiary nawet bym nie spojrzał, tak sam samo moim koledzy - wszyscy mają żony/dziewczyny ładne ale przede wszystkim eleganckie i z klasą, a jak nie mają to też wyrywają fajne panny a nie byle lachona co się napatoczy

Gość gość
obie jednakowo głupie

Gość gość
Do chędożenia w sam raz :D O ile istnieją haha