Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majkaktóracierpi

Boję się, zrobiłam coś strasznego a dziś się boję !!

Polecane posty

Gość gość
wez ty go olej. Jakis niepowazny gosc..buahaha szukał bedzie laski w obcym kraju, w obcym mieście...:o On nie ma co robic?

Gość gość
pewnie arab, dlatego taki jest niebezpieczny i autorka o tym wie

Gość gość
o jaka reputacje? :D ty juz nie masz reputacji wiec akurat o to mozesz sie przestac bac

koleś nadal do mnie pisze napisał do mnie ostatnio i powiedział że dowiedział się gdzie mieszkam.. jestem przerażona !!! Tragicznie ! kompletnie nie wiem co mam robić!! myślicie że pisał do moich znajomych?? i czy na prawdę możliwe jest że dowiedział się gdzie mieszkam.. dodam jeszcze raz koleś nie zna ani słowa po polsku oraz mieszka za granicą daaleko!! i tak się go boję.. ostatnio rozważałam alby pójść z tym na policję !! ale jakoś czuje się nie pewnie ! bo mam robić!

Gość gość
Bylas mloda i glupia kilkanascie miesiecy temu? Nadal jestes i pewnie nie wyciagniesz nauki z tego co zrobilas. Po drugie nie rozumiem co zrobilas i dlaczego on chce cie zniszczyc, pojechalas mu jakos po ego?

Ja Ci zagwarantuję, że Ci nigdy nie napisze ;) jest takie coś jak zablokuj użytkownika (na facebooku), on nie będzie widział twojego profilu jakby Cię nie było ani Twoich postów, nie będzie wiedział jakich masz znajomych ale moim zdaniem znajomi by nie napisali adresu Twojego ;) Przestań się bać!! To nie Twoja wina postąpiłaś źle ale zmieniłaś się i miałaś nauczkę, nawet jeśli masz teraz chłopaka to nie powinnaś się obawiać bo nie byłaś z nim wtedy..

Gość gość
Mieszka w Mombasa i tam sobie hasa i ma wielkiego k/u/t/a/s/a i nim robi usiasiasia

on mi grozi moimi zdjęciami które sam mi zrobił po KRYJOMU ! tego też się boję! zablokowałam go wszędzie gdzie się dało! dzisiaj mu napisałam ostatnią wiadomość na maxmodels bo tam tez mnie dręczy że jeśli jeszcze raz do mnie napisze to idę na policję.!!!!

Gość gość
Dlaczego on to robi ???

Gość adziulka12001
zrob to co napisala zrob jak mowie!! Wsyp mu cos do drinka fotki i pi gnoju. Dziewczyno ogarnij sie katosy sa duze. Nie daj sie zastraszyc. Nie masz kolegow maly wpier...ol tez by nie zaszkodzil :). glowa do gory.

mam kolegów nawet więcej niż koleżanek bo laski mnie wkurwiają ale nie chce aby kto kolwiek o tym wiedział! bo miano dziwki, czy szmaty mnie nie satysfakcjonuje !!! wstydzę się tego co zrobiłam.. ! jest mi z tym źle.. NApisałam mu że to moja ostatnia wiadomość do niego i jeśli jeszcze raz sie odezwie to porozmawiamy inaczej ale chyba takie wybuchy z mojej strony go jeszcze bardziej nakręcają!!!! xxxxxxxxxxxx sama nie wiem..

Już więcej nie pisz ;) a zdjęcia nie dotrą do Ciebie na pewno ;) jak będziesz obojętna na to i nie będziesz odpisywać to da spokój i znajdzie sobie inną ofiarę choć nikomu tego nie życzę... jeszcze jak nie zna języka polskiego to nie masz się czego obawiać ;) na pewno nie znajdzie Twojego adresu, na facebooku i innych portalach usuń dane osobowe najlepiej takie jak numer telefonu i adres ;) nie jest tak źle jak Ci się wydaje ;)

Może też tak być, że założy inną stronę i będzie do Ciebie pisać jako kto inny wtedy nie przyjmuj zaproszenia od nikogo kogo nie znasz i ustaw tak żeby nikt oprócz znajomych nie widział twojej strony, zdjęć i żeby nikt z obcych nie pisał wiadomości ;)

Gość gość
Jak nie zna polskiego to jak się z nim dogadalas? Dla własnego bezpieczeństwa zgłoś sprawę na policje. Nie wiadomo czy to jakiś psychopata i do czego jest zdolny

Gość gość
Do tego sportu język niepotrzebny. Wystarczy egzotyczny frędzel :)

Gość gość
Chodziło mi o to jak się dogadali. Tzn wyjął kase a ona poszła za nim? Nie wierze przecież musieli się spotkać rozmawiać i ja namówił. Tak?

Gość gość
Prostytutki zazwyczaj operują podstawami języków obcych. A te które lecą na zagranicznych to musowo

Gość gość
Egzotyczny fredzel? Co to jest? Ze niby jakos przedmiot z własnego kraju? Pytam bo nie wiem jak to wygląda

Gość gość
Absolutnie się z nim nie spotykaj. Facet zakrawa na jakiegoś stalkera i psychopatę, Bóg jeden wie co może Ci zrobić, nawet w miejscu publicznym. A ta laska co pisała że masz się z nim spotkać i mu wsypać coś do drinka to idiotka jakaś chyba i naogladala się chyba za dużo filmu w stylu Beverly Hills 2010. Odpisz mu raz i krótko, u mnie przy szantażu to pomogło, że byłaś wybierzesz się na policję i do prawnika- wystosowanie takiego pisma oficjalnego też by nie było źle do niego nawet kosztem zapłacenia 200 zł za poradę prawną. Poszukaj i pomyśl co on ma do stracenia, co o nim wiesz? Ma rodzinę? Gdzie pracuje? Możesz znaleźć telefon do jego firmy? U mnie to najbardziej podziałalo że postraszylam że do firmy jego zadzwonię. Poza tym szczerze to uwazam, że facet nie mówi poważnie. No ciekawe jak znajdzie tu laski co będą Ciebie szukały? Ostatnie pytanie- po chuj odebralas jego zaproszenie do fFacebooka? Teraz pewnie ma wszystkie dane. Weź go zablokuj Bo zaraz zacznie Ci coś wypisywać tam. Nie odpowiadaj na jego maile więcej i telefony. Jak podtrzymujesz kontakt to kontynuujesz tę grę.

Gość gość5524555v
Popieram, nie spotykaj się z nim absolutnie, bo zobaczy że mu uległaś. Najlepiej jest go całkowicie ignorować.

Gość gość
Ale to nie chodzi o to jak się dogadali Bo pewnie wiadomo jak. Ty zatrudnilas się w biurze które załatwia laski na wyjazdy głównie do Arabów i tam za pieniądze jest seks. Sciema z tymi fotami że robił w ukryciu to oczywiste przecież. Wysłałaś mu swoje zdjęcia żeby się zaprezentować. Chodzi o to że koleś jest walniety a dziewczyna nie wie co ma zrobić bo ja szantażuje. Tylko wez dziewczyno nie wymyślaj tu głupot o zdjęciach z ukrycia i że nie wiesz jak to się stało Bo jeśli chcesz porady tutaj to bądź uczciwa. Oczywistym jest fakt ze spotkanie było omówione w szczegółach a nie ze przypadkiem się spotkaliscie.

Gość gość
zglos to na policje.... taki typ nigdy nie da ci spokoju. lec na komisariat i zalatw sprawe zanim facet cie zniszczy przede wszystkim psychicznie

Gość gość
dokladnie, pozniej bedzie juz tylko gorzej

wysłał mi zdjęcia które mi zrobił .. i to nie są zdjęcia które ja robiłam.. bo takich zdjęć SAMA nie wysyłam !!! jestem w 100 % szczera bo się boje ipotrzebuje profesjonalnej porady ! 1. napisałam do niego że jeśli jeszcze raz sie ze mną skontaktuje to ide na policję. 2. nie przyjęłam go na FEJSIE bo jak go zobaczyłam jego zdjęcie profilowe to sie wystraszyłam wiedziałam że bede miała p********e przez tego kolesia ! pisał że mnie znajdzie i mnie znalazł automatycznie go zablokowałam i zaznaczyłam na FB taką funkcję że nie mogą mnie znajdować na FB nie znajomi ! Jeszcze raz podkreślam że to on mi zrobił zdjęcia a nie ja SOBIE !!! to by było chore ! i nie prezentowałam się mu !!! w żaden sposób napisał do mnie na GADU i któregoś dnia sie z nim spotkałam ! ale powiedział ze jak bede chciała zaprzestać nasze spotkania to skończymy i ja sie tak przestraszyłam po tym pierwszym razie że juz nigdy do niego nie napisałam !!

Gość gość
Pisal po polsku?

Gość gość
Ale czego on chce od Ciebie? Straszenia ze się z nim puściłas czy żebyś się jeszcze raz z nim spotkała i puściła? Bo nie bardzo już kumam jaki on ma w Tym cel żeby Cię szukać i w ogóle?

Gość gość
Pukał cię i jednocześnie zdjęcia robił? Czy kumpla miał? :D dobrze chociaż zapłacił?