Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z przykrością stwierdzam, że 80% polskich facetów to brzydale i przeciętny plebs

Polecane posty

Gość gość

malo jest inteligentnych ciekawych wysokich wysportowanych o idealnym ciele obdarzonych duzym penisem i sprawnoscią seksualną facetow ładnych kobiet jest wiecej niz ladnych facetow, dlaczego ladne kobiety spotykaja sie z przecietniakami albo brzydalami ? jestescie zdesperowane? szukajcie a znajdziecie :) tak jak ja :) nie warto sie spieszyc i byc z byle kim :)

Gość gość
po co szukac, lepiej zostac lesbijka

Gość gość
każdy lubi innych, ja np. lubię męskich mężczyzn :) ten twój to pewnie laluś, żelek pantofelek :)

Gość gość
to prawda, w polsce fajnych facetow jest 10%, pozostałe 90% ma sie za nie wiadomo co a to zwykly wiejski plebs, za granica zas 90% to fajni faceci,a te 10% to plebs, czyli zupelnie na odwrot. Polska to raj dla nieudacznikow ktorzy wygladaja jak goowno i nic soba nie prezentuja a wymagaja. Za granica faceci przewaznie sa inteligentni,maja podejscie do kobiety, na rekach ja nosza. A tutaj to patologia, jedzcie gdziekolwiek i w doope kopnijcie nieudacznikow polaczkow cebulaczkow:D

Gość gość
jak ci jakis przystojniak da kopa to sama do takiego pobiegniesz jak bedzie mial kase

Kobiety nie są ładne tylko je makijaż poprawia w stopniu znacznym. Dodatkowo pozbawiając je fajnych ciuchów, gadżetów, biżuterii, okularów wyglądałyby jak żywcem oderwane od pługa. Niech zmyją tą tapetę to porozmawiamy.

Gość gość
słowiańska uroda to ogolnie syf

Gość ten z plebsu
autorko ch.... ci w d.... dobrze, że nie mój

Gość gość
wstaw swoje zdjęcie autorko, to się pośmiejemy :)

Gość gość
autorko powinien cie taki przelecic abys nigdy dzieci nie miala !!! kobiety tez tapety na ryj klada. a to ze facet jest taki jaki jest,to znajdz lepszego innegoo!!! wyjedz za granice,po co zresz polskie jedzenie ?! wypieprzaj !!! brata to masz chyba jakiegos drabine z dwoma szczebami jako zeby. ty jestes plebsem !! faceci polscy sa ladni,jak ktos napisal zmyj ryj to pogadamy i sie z cb posmiejemy z tej kwadratowej geby skacz ,skacz jak piess do kielbasy. wypieprzaj za murzyna jakiego,zobaczymy jakiego bd miec. nie bierzesz idealnych ?!!! hahha,och tak kto by cie chcial. nie dziwie sie. zacofanan jak 12 wiek p.n.e z garnkiem na łbie odczep sie od POLSKICH MEZCZYZN !! TAK,JESTEM KOBIETĄ BEZ KILOGRAMA TAPETY !!!

Gość gość
uroda jak uroda, ale jeszcze zeby cos soba prezentowali. polacy to totalne dno,nic dziwnego ze Polki uciekają. A ja akurat mam sie czym pochwalic****ewnie znajdzie sie sporo takich kobiet, ale fakt pasztety powinny sie trzymac razem i to sie tyczy obydwu plci.Faceci nie sa w stanie ukryc brzydoty, ubierze fajne ciuchy,fryz i jest zadbany, a z kobiety pasztetowki mozna zrobic laskę- moja kolezanki sa dosc ladne bo zmienily wizerunek ale po ich dzieciach widac najbardziej.Blada karnacja, rudawe wlosy, brzydkie rysy. Tragedia, ile makijaz potrafi uczynic.Lepiej zastac kobiete w jakiejs intymnej sytuacji albo zobaczyc jej fotki z dziecinstwa zeby nie bylo rozczarowania:D

Gość gość
zawsze znajda sie glupie kury ktore powiedza wszystko co faceci chca uslyszec byle miec bolca w domu:D co za sredniowieczne myslenie! i oh ah,, co za emocjonalny wpis:D:D

Gość gość
Autorko zrób przysługę światu i nie rozmnażaj się.

Gość gość
W Polsce jest bardzo dużo wysokich facetów. 90 % moich znajomych ma powyżej 180 cm, a sporo też znam takich co ma 190 cm. Bardzo mało właśnie jest kurdupli i brzydali

Gość gość
W pl ladne kobiet? To chyba jakas kpina no chyba ze dla kogos piekno to puder na wiecznie umalowanej gebie ewentualnue ryju spalonym od solarium polki maja tani look jak laski rosji francuzki sa pieknymi kobietami kanadyjki sa sliczne

Gość gość
Dziewiecdziesiat dwa Przynajmniej większosć kobiet dba o higienę, a ty się myjesz co tydzien. O czym my tu rozmawiamy .

Gość gość
Thgh

Gość gość
W polsce jak facet nosi kobietę na rękach to jest desperatem i stalkerem .. sorry, ale takie wasze myślenie

Gość gość
bardzo dobry temat facet ma miec ladne i wyposazone cialo,mily integligetny i .... a kobieta ma byc ladna brawo autorko szczerosci

Gość gość
Potwierdzam tezę z tematu. Jestem facetem brzydkim, mało wysportowanym i w ogóle do d**y. Żona cały czas narzeka, że jestem taki do kitu.

Gość gość
gość wczoraj Urodzilas sie w plebsie, masz plebejskiego ryja, plebejskie, obwisle cialo i plebejski umysl to i obracasz sie wsrod mezczyzn takiego pokroju.

Gość gość
W polsce ladne kobiety?:D Chyba sie autorko za duzo disco polo nasluchalas. Polskie kobiety w wiekszosci sa tak szare i niewidoczne ze szok. Do tego wiekszosc niskie i szerokie. Ubrane w tanie szare ciuchy z bazarkow.zeby trafic na ladna dobrze ubrana i zadbana na ulicy ? To moze z 1 na 20. Wez sobie zobacz kobiety np. Z dawnego bloku wschodniego. I sobie polki do nich porownaj

Gość gość
popieram autorkę i dlatego razem z koleżankami spotykam się tylko z żonatymi

Gość Blondas_Kraków
Tyś pewnie pikna jak kwiat róży tylko łebek masz za duży :-)

Gość gość
" za granica zas 90% to fajni faceci,a te 10% to plebs" x i to pewnie za zachodnią granicą bo za wschodnią to raczej nie. jak to euro w portfelu urody dodaje :D

Gość gość
facet naprawdę nie musi byc ladny, grunt żeby traktowal kobiete jak księzniczkę :)

Gość tak zwlaszcza anglicy
robiacy na magazynach i upijajacy sie w krakowie to nie plebs

Gość gość
inteligentnych ciekawych wysokich wysportowanych o idealnym ciele obdarzonych duzym penisem i sprawnoscią seksualną facetow x Autorko a teraz wstaw swoje zdjęcie bez ubrania bez makijażu i bez jakichkolwiek dodatków i sztuczności i zastanów się czy aby nie wymagasz zbyt dużo? To, że Polacy jako słowianie nie wyglądają w 100% jak np. Włosi to akurat całkowicie normalne i jak najbardziej fajne bo jakby każdy był taki sam to nie było by zabawy. Wiele kobiet jest jak klony i nie tylko nie mają nic specjalnego do zaoferowania ale i nie różnią się od siebie kompletnie niczym.

Ten inteligentny przystojniak o idealnym ciele za 10 lat juz nie bedzie taki przystojny, a z ta inteligencja tez bym nie przesadzala, czesto im wiecej miesni tym mniej rozumu, do tego pewnie jeszcze jakis playboy. Ci przecietni przewaznie sa lepszymi partnerami w zwiazku, oczywiscie potrzebny jest fajny charakter. Co do kobiet to bez makijazu nie wiem czy nawet te 10 % bedzie ladnych.

Gość gość
Autorko jest takie powiedzenie : nie dla psa kiełbasa.