Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma leci na mojego męża a ten się cieszy

Polecane posty

Gość gość
to jest taka spokojna dziewczyna i kiedys była naprawdę w porządku, ale chyba za długo nie miała chłopaka to jej się w d***e poprzewracało i bierze sie za cudzych męzów. To moja bliska sąsiadka, mieszka praktycznie dom obok, więc to tylko komplikuje sytuacje. jest w tych podrywach czasami taka perfidna a przy tym żałosna, ze szok, w lecie znajomi koledzy remontowali nam poddasze i wieczorami pili piwo i opowiadali potem, że Iwonka podobno w samej bieliznie wieczorem paradowała przy zapalonym świetle i odłonietych oknach, chyba żeby mojemu mezowi sie zaprezentować, masakra

Gość gość
nie sądze, żeby mój mąz chciał miec z nią blizej do czynienia, raczej trudno miec szacunek do dziewczyny, która sie tak zachowuje, w sensie strasznie łatwa jest

Gość gość
Dobra dziewczyny nie rozpisujcie się tak i nie wczuwajcie , bo to zmyślone jest. Kilka dni temu był tu bardzo podobny temat i też się dziewczyny niepotrzebnie rozpisywały.

Gość gość
no i co z tego? nie musi mieć do niej szacunku :D ważne, że jest łatwa i chętna, w takich relacjach chodzi o seks

Gość gość
powiedz dla meza niech ja pogoni jak nie to mu zycie umilisz :D

Gość gość
znam swojego męza i wiem, że nie byłby aż tak głupi, żeby wylądować z nią w łożku, przeciez zaraz dowiedziałabym się bo to mała miejscowość, inna sprawa, ze cała sytuacja go bawi, to mnie w*****a, to jego lekcewazenie problemu

Gość gość
i co z tego, że to mała miejscowość? macie kamerki w sypialniach czy co? myślisz, że byliby tak głupi, aby rozgadywać na prawo i lewo o zdradzie?

Gość gość
takich rzeczy nie trzeba rozgadywać,żeby wyszły na jaw. myslisz, ze jak w innej sytuacji mąz zdradza zonę, a ona się o tym dowiaduje, to dlatego że zdradzający mąz i kochanka to rozgadują? zazwyczaj takie rzeczy trzyma sie w sekrecie ale i tak prawie zawsze wychodzą na światło dzienne

Gość gość
Kolo mnie mieszkaly dwa małżeństwa które bardzo sie przyjaznily. Az pewnego dnia na imprezie braklo alkoholu z jednego małżeństwa pojechal mąż a z drugiego zona. Tamci dwoje zostali sami. Kiedy wrocili z alkoholem zastali tamtych na sexie mysleli ze skończą zanim wrócą. Dzis jedno małżeństwo jest nadal małżeństwem choc zona zostawila meza na jakis czas ale wrocila. Drugie małżeństwo rozpadło sie na dobre. I takim sposobem kolega koledze przelecial zone a kolezanka kolezanke zranila najmocniej jak ino się dało. Cóż życie :(

Gość gość
Bo zazwyczaj wszyscy naokoło wiedzą a zdradzana osoba dowiaduje się na koncu albo wcale. Pogon kolezanke bo jest wredna i zachowuje sie jak szmata. Dla twojego dobra zakoncz znajomosc bo jesli tego nie zrobisz to kiedyś to zrobisz ale powodem będzie zdrada. Prawdziwa kolezanka nie zachowuje sie tak

Gość gość
niestety jest pewien typ lasek, które lecą na zajętych facetów, żeby się dowartościować i pokazać, ze są lepsze od tej zdradzonej. jak ta dziewczyna sąsiadka nie pracuje, nie uczy się to napewno szuka jakiegos innego dowodu swojej wartości. Niestyty najblizej jej do meza kolezanki. taka raczej nie cofnie sie przed niczym, bo tu nie chodzi juz nawet o uczucie, ale o to, zeby sama sobie mogła udowodnić, że jest ładniejsza, sprytniejsza bo odbiła komuś męza.

Gość gość
No wygląda na to, ze ta koleżanka to zwykła szmata. Moim zdaniem nie ma co się cackać z taką. Sama znam podobny przypadek, który zakończył się prawie rozwodem. Swoją drogą mężulek też ma swoje za uszami. Nie ufałabym mu tak bezgranicznie.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu też za innym mężem powoli zaczęłabym się rozglądać :)