Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka022

Czy to ja przesadzam czy mój narzeczony?

Polecane posty

Gość lilka022

Oboje jeszcze studiujemy. W drodze mamy dziecko, w marcu będziemy już małżeństwem. Ja mam teraz takiego doła, bo gdziekolwiek jesteśmy wśród znajomych itd, to mój facet pije, a ja tylko patrze jak on się dobrze bawi. Jak mam wolne od zajęć to nie chce mi się nigdzie wychodzić i najlepiej jest mi w łózku. Mój narzeczony po zajęciach niekiedy zostaje z kolegami ze studiów i grają sobie w karty, co piątek ma trening i tez spotyka się z kolegami,ale to już z miasta gdzie mieszkamy. NIekiedy w tygodnia tez spotyka sie z kolegami z naszej miejscowosci i grają w karty, a jutro po zajęciach wieczorem umwowil sie z kolegami ze studiow i będa niby grac na kompie, a znajac jego koelgow to rowniez pic;/ wkurza mnie to, bo nie chce abyscie pomysleli,ze ja go od kolegow odizolowuje,bo mi chodzi tylko o tych kolegow ze studiow jego ;/ oni nie mają dziewczyn, a co dopiero narzeczonych i moga sobie pic ile chcą;/ ostatnio tez go namawiali nawet ze spaniem,ale to odmówil, a powiedzial,ze NIBY juttro juz osttani raz sie z nimi spotka. Czy ja przesadzam czy nie?

Gość lilka022
a ostatnio gdy się rozebrałam by go zanęcić .. to się ... pożygał

Gość KingaStefankaFanka
Trochę przesadzasz z tym nigdzieniechodzeniem :o nie dziwię się, że facet się przy Tobie nudzi. Też jestem w ciąży i częściej bywam zmęczona, ale bez przesady

Gość gość
po prostu mu zazdrościsz że on może pić a ty nie bo masz dzieciaka w łonie zajmij się czymś idź do szkoły rodzenia poszukaj sobie koleżanek takich jak ty czyli przemiennych :)

Gość gość
jeszcze studiujecie i juz bachora dałas sobie zrobić a wymagania nagle że chłopak stanie się idealnym wspaniałym mężczyzną jak z bajki

Gość lilka022
czemu nie leży przy mnie i nie słucha czy kopie?

Gość gość
Dopiero życie się zaczęło, a tobie już się skonczylo, ale to przecież te baby co chca kolo 30stki rodzic są przegrane XD

Gość gość
autorka usuwa niewygodne wpisy mówiące o tym że jest głupią męczennicą i dała się wrobić w macierzyństwo i teraz będzie się meczyć przez 20 lat, a nie korzystać z życia jak jej facet!!! już trzeci raz usuwa opinie o takiej tematyce...idiotka, prawda boli, nie?

Gość gość
potwierdzam, mój też usunęła o tym, że czemu usuwa takie wpisy

Gość gość
jeszcze kotna polko za studia nie zwróciłaś a już będziesz ciągnąć od podatników na bachora

Gość lilka022
bardzo proszę nie podawać się za mnie i nie oskarżac mnie o usuwanie komentarzy-mój tata jest prawnikiem, i za podawanie sie za kogoś są karalne!