Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam teraz zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym spotykam się od niedawna napisał wczoraj " zastanawiam się czy koło środy cię nie odwiedzić", to ja napisałam ,że " jestem za chociaż jestem trochę przeziębiona", to on też napisał "jestem za". Dzisiaj napisał do mnie pierwszy co tam słychać itd, a ja ,że ok i czuje się już trochę lepiej ,ale jeszcze nie całkiem dobrze i czy może przyjechać w czwartek zamist jutro chyba ,że jutro mu tylko pasuje to może byc i tak . A on ,że na piątek ma coś przygotować do pracy więc nie wie ,ale zobaczy. A ja ,że jutro w sumie też bym mogła ,ale nie wiem czy będę zdrowa. I już nic mi nie odpisał... wiem ,że troszke pogmatwałam ,ale z ta chorobą to akurat prawda tyle,że nie wiem czy on w to uwierzył.... Pisać jeszcze do niego ,że jednak jutro mogę czy dać sobie spokój skoro nie podjął tematu jutra?

Gość gość
właśnie się odezwał zapytał czy już zdrowa i żebym mu konkretnie napisała kiedy będę gotowa naq seks to przyjedzie

Gość gość
Wysmarkaj nosek, umyj pipke i dzwon z powiadomieniez ,ze juz umyta i rozgrzana lezysz i czekasz:-)

Gość gość
a to nie będzie teraz narzucanie się z mojej strony?

Gość gość
DO P********C!

Gość gość
PO/JE/BA/NIEC!