Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mojej rodziny ze Szlachetnej Paczki jeszcze nie znalazl sie darczynca

Polecane posty

Gość gość

Ogółem z mojego rejonu było zgłoszonych 30 rodzin, 27 już znalazło darczyńców, a moja ciągle nie :-( Boję się, że nie znajdzie się nikt chętny do zrobienia im paczki. Ja sama będę dla nich robić paczkę z upominków o których marzą (pompony cheerliederek dla dziewczynki i żelazko dla kobiety). Bardzo mi zależy, żeby rodzina dostała tą paczkę na święta.

Gość gość
EEEEE w czym problem?

Gość gość
Spokojnie, przecież dopiero od 3 dni jest otwarta baza rodzin, jeszcze są 2 tygodnie.

Gość gość
niech Tusk wam ta, wypiertalaj kyrvo

Gość gość
A o co chodzi w ogóle z tą paczką? W sensie na czym to polega?

Gość gość
Szlachetna Paczka to projekt w który włączane są rodziny znajdujące się w trudnej sytuacji. Opis rodzin znajduje się na stronie internetowej no i osoby które chciałyby zrobić takiej rodzinie paczkę składającą się z najważniejszych potrzeb (3 główne potrzeby musi spełnić jeden darczyńca, którym nie musi być jedna osoba, ale np grupa pracowników, firma, znajomi, sąsiedzi).

Gość gość
3 główne potrzeby? A jeśli ja po prostu zrobie paczke z tego co ja uważam np. słodycze i jakieś jedzenie to już nie może być?

Gość gość
Prezent musi spełniać standardy Szlachetnej Paczki.

Gość gość
Żenada!! Nie dość,że biedaki niby i nic nie mają to jeszcze mają życzenia co chcą dostać! haha Autorko z postu wyżej,nie zawracaj sobie głowy.Chyba chciałaś pomóc tym niby biednym ludziom,a oni chyba nie tacy biedni skoro kręcą nosem! Do roboty lenie! A nie wyłudzacie od pożądnych ludzi paczki!!