Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość heniuś

Wewnętrzne rozdarcie

Polecane posty

Gość heniuś

Cześć, Mam pytanie o pamięć . :) W zeszłym roku poznałem pewną, młodszą ode mnie o 5 lat dziewczynę, z którą 2 krotnie się spotkałem. Choć miałem wtedy 27 lat, to była pierwsza dziewczyna, którą gdziekolwiek zaprosiłem. Nie wyszło. Napisała, że nie chce, żeby nasze relacje wybiegły poza zwykłe kontakty - OK. Przyjąłem na klatę, ale nie było to łatwe. Nie ukrywam, że wiele było wcześniej możliwości, ale żyłem sobie sam otoczony przyjaciółmi i nie potrzebowałem 2 osoby. Przyznam szczerze, że nie byłem dotąd z żadną dziewczyną i chodzi tylko o związek- jakoś tak wyszło, na własne życzenie. Natomiast ta dziewczyna zaczarowała mnie. Myślę, że nie był to stan zakochania a raczej zauroczenie, ale problem tkwi w czym innymi: Spotykam ją ciągle na basenie, gdzie pracuje i jakoś tak trudno mi o niej zapomnieć, a od pewno czasu utrzymuję kontrakt z inną osobą. I wydawałoby się, że wszystko idzie w dobrym kierunku, ale jakoś nie czuję tego, co było rok wcześniej... Co by tu zrobić? Z sauny nie zrezygnuję, ale mogę chodzić gdy jej nie ma. Boję się zaangażować z tą druga, bo nie ma tej tzw. iskry... Poradźcie coś :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować