Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NikolaR

Spodnie dzwony

Polecane posty

Gość NikolaR

czy są modne, co o nich myślicie?

Gość gość
Co za różnica czy są modne, podobają Ci się to noś i tyle.

Gość gość
Były jak miałam 12-15 lat a mam 27. Żadnej dziewczyny dawno nie widziałam w dzwonach.

Swietnie siè chodzi w dzwonach:) Mam nadziejè, ze zmieni siè w Polsce moda na fason spodni, bo te rurki na spasłych tylkach z krótkimi nogami, to masakra. Co za krój, który odbieta atrakcyjnosc wielu kobietom? Bo tylko nieliczne, szczupłe i młode, mogą bez zenady chodzic w rurkach. Dzwony, spodnie choc lekko rozszerzane od kolan, no juz proste od bioder, kazde inne, nie te rurki.

Gość gość
Nie są modne. Mi osobiście bardzo się podobają.

Gość gość
Teraz nazywają się "bootcut" i bardzo ładnie podkreślają tyłek :P Ogólnie fajny fason. Dobry dla kobiet o figurze gruszki i klepsydry bo "równoważy" większe uda. Chociaż rurki też lubię :)

Są to najmodniejsze spodnie w tym roku możecie sami obejrzeć kilka modeli z Antonio Berardi z pokazu 2015. Dzwony i szwedy to najlepszy model dla kobiet o masywnych udach czy łydkach. Do tego buty na koturnie i osoba jest smukła jak łania. Mogą być z materiału lub z jeansu. Na portalu Kto? Co? Nosi? są przedstawione piękne eleganckie modele a także sklep gdzie jakie kupić : http://www.ktoconosi.pl/trendy/powracajaca-moda-z-dawnych-lat-zapomniane-dzwony/