Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać chłopaka i ojca dziecka

Polecane posty

Gość gość

jak go odzyskać? pomóżcie

Gość gość
A może coś więcej napisz? Dlaczego nie jesteście razem?

Gość gość
jak to on stwierdzil, powiedzialam za duzo slow ktore go zabolaly. Fakt, przesadzilam. Z dzieckiem chce miec kontakt ale ze mna nie

Gość gość
Moze mu przejdzie za tydzień dwa, a jak nie to znaczy ze cię nie kochal. Nie narzucaj sie i staraj sie mieć dobry kontakt ze względu na dziecko,moze zblizycie sie do siebie.

Gość gość
jestem w ciazy, z nerwow skraca mi sie szyjka, mam skurcze, to trwa juz dwa tygodnie a on nadal, ze nie chce juz sie godzic bo nie powinnam tego powiedziec. nie moge zostac sama, nie mam nikogo

Gość gość
Zalezy co powiedzialas. Zawsze mozesz zrzucić winę na szalejace hormony i stres przed narodzinami dziecka . Jak niechce z toba rozmawiac to napisz do niego chociaż smsa czy maila. Napisz ci czujesz i pprzepros.

Gość gość
pisalam, mowilam (bo sama do niego szlam) prosilam, blagalam, mowilam o hormonach i on to wie. Ale mowi ze nigdy mi nie wybaczy

Gość gość
zostawila go matka jak byl malutki a ja w zlosci powiedzialam, ze dobrze ze to zrobila bo ja sama tez bym zostawila takiego syna i ze jest chujem itp.. ale mialam powod zeby sie wkurzyc.. teraz tak bardzo zaluje. a on nie chce mi wybaczyc :(

Gość gość
oczywiscie nie uwazam tak! to byla chwila - sama nie wiem czemu to powiedzialam. Poprostu chcialam zeby go to zabolalo :(

Gość gość
co mam zrobic, pomozcie? :(

Gość gość
Daj mu czas niech przemyśli sprawę. Zabolało go to więc się nie dziw, że nie pała do ciebie miłością i zrozumieniem.

Gość gość
stwierdzil, ze nie wybaczy mi nigdy! bo nie powinnam poruszac tego tematu. Wiem jak to przezyl :( a najgorsze jest to, ze zostalam sama bo nie mam nikogo z rodziny

Gość gość
Ty juz pisalas na forum o tym. Czego oczekujesz? Koles ma dosc rozchwianej emocjonalnie idiotki, dorosla jestes, w pewnych sytuacjach powinnas sie w jezyk ugryzc a nie klapac dziobem co slina na jezyk przyniesie. Byc moze koles wcale Cie nie kocha, a Twoje slowa potraktowal jako swietna wymowke do zerwania. Ciebie kochac nie musi, dobrze ze dzieckiem chce sie zajmowac.

Gość gość
oczekuje porady. co moge zrobic?

Gość gość
cierpliwie czekac

Gość gość
moj byly chlopak w ciagu dwoch lat odszedl ode mnie 3 razy,z byle powodu i do swojej eks. za kazdym razem gdy wracal gral na moich uczuciach i wybaczalam mu wszystko do nastepnego odejścia. Ale przysięgłam sama przed sobą, że to zmienię. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl , po tym w końcu zaczął mnie naprawdę szanować. Teraz jest między nami tak jak powinno być w każdym normalnym związku.