Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurtka z allegro

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Pare dni temu zamówiłam na allegro kurtkę : http://allegro.pl/parka-kurtka-damska-must-have-kolory-zimowa-wyprz-i4815920110.html#tabsAnchor Od początku wydawało mi się to dziwne bo taka śliczna kurtka za tak małą cene , darmowa wysyłka i czas realizacji do 31 dni ! Mimo to zdecydowałam sie na jej zakup. nie mam konta w banku więc wybrałam przelew tradycyjny jako metoda płatności. Minął już tydzień a ja otrzymałam tylko emaila ze kupiłam kurtke bla bla bla... Zadnej widomosci o danych do przelewu, wogóle o jakich kolwiek danych sprzedającego. Teraz to już oleje bo i tak nie wiem gdzie sie zwrócić z tym ale nie chce za miesiąc dostac wezwania do zapłaty albo jakiegos komornika bo kij ich tam wie. Zwróciłam sie do was z prosbą o pomoc bo moze któraś z was kupiła tą kurtke albo była w podobnej sytuacji.

Gość gość
Po pierwsze , możesz zapłacić Pay U i przez Allegro sprawdzić dane odbiorcy, a nr konta masz przecież podany na aukcji 86 1050 1070 1000 0090 6751 9570

Gość gość
hm.. ja fajną kurtkę widziałam na stronie allinside.pl. Sama kupuję na tej stronie i jestem ze swoich zakupów zadowolona, po pierwsze, że rzeczy z tej stronki są modne i fajnie zrobione, a po drugie cena jest bardzo niska

Gość amber54
Skoro tak długo szła paczka to na pewno nie była to przesyłka z PL. Ale dziwne że nie dostałaś żadnych danych do przelewu, sprawdzałaś dokładnie w tych wiadomościach co dostałaś automatycznie? Z tego co wiem bardzo ładne kurtki możesz też kupić na http://www.tzch.pl/ Są bardzo podobne o ile nie takie same jak na allegro tyle, ze tańsze bo to bez żadnych pośredników i marż.

Gość gość
chińszczyzna totalna