Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lmkjsdnfju

?? ;(

Polecane posty

Więc w skrócie... Bylam z chłopakiem prawie 3 lata wiadomo jak w każdym związku byly wzloty i upadki.. wczesniej juz raz odszedl leczz po 4 miesiacach wrocil. Bylo wszystko super przerwa jednak nam pomogla lecz nie na dlugo.. po 5 miesiacach stwierdzil ze uczucie wygaslo ze chce odejsc i odszedl..Mowi do dzis ze on nie chce miec zadnej dziewczyny ze ma dosc zwiazkow. strasznie to przezylam do dzis nie umiem sie z tym pogodzic najbardziej boli to ze on wszystko olewa niczym sie nie przejal albo tego nie chce pokazywac.. Mamy kontakt lecz ja wiem ze przesadzalam bo wypisywalam do niego wydzwanialam niepotrzebnie... nie umiem go ignorowac ;( Spotykamy sie nie raz i nie rozumiem go ale jak juz jest spotkanie to nie raz on mnie zaczyna przytulac calowac i wgl. Jak myslicie moze jeszcze do mnie wrocic? Co mam robic? Mijaja 3 msc od rozstania.. Ignorowac go zeby zatesknil? Prosze o jakas rade ;(

Gość gość
Znajdz nowego kochasia. Mysle ze tylko kozysta czasem z twej szparki i tyle.

Gość gość
Moim zdaniem nie kocha Cie, ale jak z nim pojdziesz do lozka, chetnie bez zobowiazan skorzysta. Jedyne wyjscie, to olac, ale nie czekajac idiotycznie, ze zateskni. moze za Toba nigdy nie zateskni. A ty przebolejesz i znajdziesz kogo innego. A jak jednak zateskni to bedzie BARDZO sie staral. Ale nie mozesz liczyc ze tak bedzie, tylko ukladac sobie zycie bez niego.