Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćborgia

widze

Polecane posty

Gość gośćborgia

ze dalej pisujesz na JEJ forum. smieje ci sie w twarz juz bez owijania w bawelne. brawo! nalezy pogratulowac ci 15 lat pobytu, "parasola ochronnego" i wyniku jaki zostaje na koniec (nie liczac wyzwisk). a moze to jeszcze nie koniec? moze przed toba kolejne 15 lat sielanki na JEJ forum- jak ci laskawie pozwoli.?moze napiszesz cos ciekawego, do czego sie podczepi? a moze napisze za ciebie kradzionym nickiem, by zachecic cie do rozmowy? przeciez nie przepuscisz bzdur jakie pisuje rzekomo jako ty? bedzie o czym rozmawiac przez nastepne 15 lat i jakos zleci zycie nieudacznicy, nie sadzisz? mnie przebywanie przez 5 minut w odleglosci metra w tym zäsyfionym miejscü (o tak "spojrzalem przez szybke" bo mi pozwolila) przyprawia mnie o rzyüg. w zyciu czegos podobnego nie doswiadczylem. tkwij w takim razie dalej i rozmawiaj dalej ze swoich ukochanym pol potem. moze ci cos po znajomosci zalatwi? bedziesz mogl byc jej wdzieczny i za to tez. a na koniec w wyniku zemsty kulka z pistoletu. oczywiscie wystrzelona w tyl glowy, choc patrzac teraz po jej bezczelnosci moze nawet odwazy sie strzelic stojac do ciebie an face. borgia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować