Gość gośćborgia Napisano Listopad 26, 2014 ze dalej pisujesz na JEJ forum. smieje ci sie w twarz juz bez owijania w bawelne. brawo! nalezy pogratulowac ci 15 lat pobytu, "parasola ochronnego" i wyniku jaki zostaje na koniec (nie liczac wyzwisk). a moze to jeszcze nie koniec? moze przed toba kolejne 15 lat sielanki na JEJ forum- jak ci laskawie pozwoli.?moze napiszesz cos ciekawego, do czego sie podczepi? a moze napisze za ciebie kradzionym nickiem, by zachecic cie do rozmowy? przeciez nie przepuscisz bzdur jakie pisuje rzekomo jako ty? bedzie o czym rozmawiac przez nastepne 15 lat i jakos zleci zycie nieudacznicy, nie sadzisz? mnie przebywanie przez 5 minut w odleglosci metra w tym zäsyfionym miejscü (o tak "spojrzalem przez szybke" bo mi pozwolila) przyprawia mnie o rzyüg. w zyciu czegos podobnego nie doswiadczylem. tkwij w takim razie dalej i rozmawiaj dalej ze swoich ukochanym pol potem. moze ci cos po znajomosci zalatwi? bedziesz mogl byc jej wdzieczny i za to tez. a na koniec w wyniku zemsty kulka z pistoletu. oczywiscie wystrzelona w tyl glowy, choc patrzac teraz po jej bezczelnosci moze nawet odwazy sie strzelic stojac do ciebie an face. borgia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach