Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zdusić SZYBKO PRZEZIĘBIENIE

Polecane posty

Gość gość

Musze postawic sie na nogi zanim zaraze mala i cala rodzine,od wczoraj : - boli Glowa,zatkane uszy,bola zatoki,zapchany nos,lzawia oczy,czuje wezly chłonne - jutro lekarz - biore gripex w saszetkach,zatoxin,rutunoscorbin co brać by szybko przeszlo?

Wymocz nogi w gorącej wodzie z solą. Śpij dzisiaj w nocy w czapce (poważnie, spocisz się jak kret, ale warto). Pij dużo herbaty z miodem (chyba, że drapie Cię też gardło, wtedy nie). Mnie gripex tylko zwala z nóg, dla mnie skuteczniejszy jest Fervex, ale to pewnie indywidualna kwestia (najpierw zawsze biorę dawkę uderzeniową, czyli 2 saszetki Fervexu na pół kubka ciepłej wody). Zatoki, czoło natrzyj Amolem. Rutinoscrbin odpuść, bo to podobno ściema. Na katar nic nie poradzisz, i tak będzie trwał tydzień, więc zaopatrz się w porządne krople do nosa. No i jeśli masz możliwość inhaluj się, nawet zwykłą solą fizjologiczną. Zdrówka!

Gość gość
Zrób sobie inhalacje z olejku oregano bardzo pomaga

Gość gość
viks- mnie nie raz na nogi postawił

Gość gość
prawdziwa witamina C bez osłonki zadnej

Gość gość
Zdusic to mozna pacjenta i bedzie po problemie. Jesli to rzeczywiscie przeziebienie lub grypa to sprawca jest wirus i naprawde nic nie mozesz zrobic. Gripex i inne tego typu leki tylko lagodza objawy.

Gość gość
syrop z cebuli

Gość gość
Dużo czosnku,napar z imbiru i cytryna