Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Listonosz się ze mnie śmieje

Polecane posty

Gość gość

ale to nie moja wina, że przynosi paczki w najgłupszych momentach. Teraz jestem chora to wyszłam owinięta w koc i butach ojca. Poprzednio szykowałam się na wyjście to byłam w szlafroku i maseczce na twarzy. No przychodzi w najgłupszych momentach. Nigdy gdy wyglądam jak normalny człowiek. Ja nie wiem, listonosze to chyba jakąś intuicję mają.

Gość gość
a pod szlafrokiem pewnie byłaś golusia studentko:)

Gość gość
k***a a ten od studentki to jest wszędzie

Mój też czasem wybiera się z listem 'nie w porę' ale mnie on nigdy nie przeszkadza bo jest przystojny jak cholera lubię na nim zawiesić oko...:-D Fantazjowałam o nim. Szkoda że ma żonę :-D

Gość gość
BUAHAHA; ja juz wiem od 9 do 11 godz musze byc wystrojona, ic zekac na listonosza ,bo juz nie raz mnie w szlafroku zastal:-))

Gość gość
Kurcze ale mieszkam w małej miejscowości i gdy widzi mnie na mieście to się cieszy jak głupi do sera. Kiedyś ja mu zrobię wjazd na chatę xD Kiedyś to olewałam, ale nawet moja siostra to zauważyła i też się z tego śmieje.

Gość gość
.nie no przestań pewnie cię podrywa? ten listonosz jak mi wiadomo też przebieraniec.

Mój facet kiedyś się na mnie pogniewał a wszystko dlatego że listonosz się do mnie uśmiechnął na mieście :-D Zrobił mi taki wykład,jakby co najmniej wręczył mi bukiet czerwonych róż ;-)