Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna94

stosunek analny

Polecane posty

Gość anna94

mam kłopotliwy problem, luźny zwieracz i wysuwanie o***tu po stosunku analnym nawet kilka dni po. jak sobie z tym radzić? bo lubię anal kiedyś wyłącznie kochałam się tak przez kilka miesięcy ale nieznoszone późniejszego dyskomfortu :(

Gość Olivier 33
Ton nierób tego!

Gość anna94
nie odczuwam podniecenia nie robiąc analu, tylko tak potrafię osiągnąć pełną satysfakcje z seksu.

Gość olivier33
Może twoja pupa tego nie toleruje poprostu jedni mogą a drudzy nie?

Gość anna94
moja pupa jest jak każda inna, ginekolog powiedział ze to całkiem normalne po takich zabawach i po prostu muszę do tego przywyknąć. wiadomo o***t jest zaciśnięty nic mi nie wypada ale te uczucie jak się siada, chodzi i w ogóle, czuć że było tam majstrowane.

Gość Olivier 33
Ważne ze ci bylo dobrze,zrób sobie chociaż dwa miesiące przerwy

Gość gość
Bo tak naprawde d/u/p/a jest stworzona do sr/ania! a nie do wa/lenia! I masz za to!! A po drugie-jesli juz ci sie tak robi to kobieto zostaw ten o***t bo sobie tylko zaszkodzisz!! Dojdzie do tego,ze bedziesz s/rac calymi zemniakami!! albo nabawisz sie hemoroidow jakich swiat nie widzial! Ale to twoj o***t......robta co chceta!

Gość anna94
łatwo mówić komuś kto ma ptaszka, i nie wie jak ciężko z perspektywy kobiety jest osiągnąć pełne zadowolenie z seksu oraz orgazm...