Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się z facecie 15 lat starszym

Polecane posty

Gość gość

do tego jest brzydki, stary i ma siwe włosy, ale i tak cholernie mi się podoba. Jestem młoda gówniara, wiem. Uwielbiam z nim rozmawiać, mijać go na korytarzu (praca), wymieniać długie spojrzenia, ale i tak wiem, że nic z tego nie będzie, mimo, że też mu się podobam. Platoniczna miłośc też może być piękna :)

Gość gość
a ja w mlodszym

Gość gość
młodszym o 15 lat? bo jeśli mniej to luzik. znam wiele par gdzie partnerka jest starsza i są bardzo szczesliwi.

Gość gość
A dlaczego nie możecie być razem? tylko przez wiek? Skoro oboje się sobie podobacie, jesteście wolni, nie widze problemu.

Gość gość
no wlasnie też tego nie rozumiem

Gość gość
Nie chce niszczyć jego wyidealizowanego obrazu w mojej głowie. Wiem, że z powodu roznicy wieku nie wyglądałoby to tak kolorowo. Kiedy patrze w jego oczy dosłownie świat wokół się zatrzymuje, dziwne uczucie. To nie milość, ale pierwszy raz doświadczam czegoś takiego. Podoba mi się ten stan i nie chcę niczego zmieniać. Nie ukrywam boję się trochę reakcji naszego otoczenia.

Gość gość
czyli to nie problem dla ciebie, że nie jesteście razem.

Gość gość
też tak mialam tylko ON był starszy o 20 lat. Ja 25 on 45 kiedy się poznaliśmy. Teraz mam 30 on 50 i jesteśmy szczesliwy, choć niektorzy się dziwią.

Gość gość
O ja tez sie zakochalam w 15 lat starszym. Tylko,ze ten nie byl.brzydki ani nie mial siwych wlosow abi nic. Swietnie sie trzyma i wgl. Ponadto cudownie spedzalo mi sie z nim czas. Mowil,ze mnie chce ale jak przyszlo co do czego to sie wycofal.

Gość gość
serio dziewczyny? czy można się zakochać w "brzydkim i siwiejącym" facecie? skoro tak o nim mówisz, nie jesteś zakochana. Gdybyś była byłby on najprzystojniejszy dla ciebie.