Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyś się zachowała w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Siedzisz sobie ze swoim facetem w gronie znajomych, rozmawiacie o jakiejś dziewczynie, ktoś pyta się ogółu, czy ona jest ładna, na co Twój facet odpowiada: "Ma fajny tyłek" albo "Z łóżka bym nie wyrzucił". Nie jestem z takim facetem, bo omijam takich buraków szerokim łukiem, ale byłam świadkiem podobnej sytuacji i było mi szkoda tej dziewczyny. Uważam to za zwykłe chamstwo.

Gość gość
nie tolerowałabym. pewnie powiedziałabym "do mojego łóżka już nie wejdziesz" i odwróciła się na pięcie

Gość gość
Tak przy znajomych, czy poczekałabyś z tym aż zostaniecie sami? ;)

Gość kaska dupaska
jezu to tylko faceci. ale się spinacie. co z tego że uważa jakąś laskę za ładną? to zbrodnia?

Gość gość
a co by bylo jakby dziewczyna tak powiedziala?

Gość gość
ja mówie delikatniej nigdy nie mówię , że ma fajny tyłek. raczej z humorem mawiam np. że nie schodziłbym jak z czereśni. czy brałbym jak PSL posady

Gość gość
Jest różnica pomiędzy uważaniem laski za ładną, a takim chamskim tekstem i to jeszcze przy znajomych. Co innego jak jest z kolegami.

Gość gość
Tzn. mam na myśli to, że z kumplami może sobie różne rzeczy gadać, ale jak jest z dziewczyną to nie powinien.

Prostak i pustak. Dziewczyna powinna mu dac w gèbè za taki brak szacunku, odwinąc siè i wyjsc. Moze sobie facet rózne rzeczy POMYSLEC, ale przy swojej kobiecie nie powinien tego mówic. Zero klasy.