Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 123

Pierwszy raz u prostytutki, czy warto?

Polecane posty

Gość gość 123
Gość 16:23 piszesz że się tym brzydzisz a czym to się różni in minus od umówiania się przez internet? Pozatym to jest chyba jakaś niekonsewkwecja w tym co piszesz: jeśli ktoś nie ma szans w realu to dlaczego miałby je mieć w internecie? Jeśli możesz rozwiń swój wywód.

Gość gość
gość wczoraj A Ty co chcesz mu sie oddać to ohyda by Zdradzić meża!,chyba ,że w jjego obecności w trójkącie to co innego. XXXXXXXX O, tu też zbok fantasta od seksu grupowego się udziela, nic tu nie wymyśliła/eś ciekawego na temat swoich wyimaginowanych przeżyć w trójkącie, jaka szkoda, byłoby się z czego pośmiać

Gość gość
Chyba korzystałem z usług tej panienki bo się sporo zgadza. Opowiesz o niej coś wiecej?

Gość gość
no cóż, panowie macie przynajmniej jakąś opcję, tzn prostytutkę, a co ma zrobić brzydka dziewoja? :D

Gość prostyt Brygida
Trójmiasto, Brygida. ręka-20 zł Lodzik- 50 zł lodzik z połykiem-100 zł stosunek- 200 zł anal sam- 200 zł anal i cipka- 300 zł bardziej sie opłaca zauważcie spust do cipki- 800 zł, bo dużo ryzykuję, ze zachoruję noc full wypas-500 zł tez się opłaca, bo stawki u góry za godzinę Mam zaświadczenie lekarskie o braku chorób. Na życzenie klienta robię, ale na jego koszt transport i badania. Przyjeżdżam do domu, jak klient chce on do mnie. Wiek 26 lat, włosy jakie chcecie, zakładam peruki. Prawiczek ma dodatkowy bonus w postaci 30 min na oswojenie, jak mu się poszczęści może szczytować więcej razy ;)

Gość prostyt Brygida
Nie ma chętnych? To o co tyle krzyku? W takim razie muszę uciekać do prawdziwych klientów, chciałam" pomóc", ale nie wyszło. Może jestem za droga? Ale bardzo zadbana, czysta i miła, a to podstawa. Pamiętajcie w Trójmieście pytajcie o Brygidę. 👄

do gość 123 Odradzalbym prostytutke to twoj pierwszy raz powinien byc prawdziwy a z prostytutka to wszystko bedzie falszywe bo one odgrywaja teatr nie czuja w wieksozosci podniecenia Ale jak juz jestes na ERO to to wykorzystaj twoj temat sie kreci jest tu sporo kobiet ktore z roznych powodow nie chca stalego zwiazku opartego na milosci Nawet tutaj na poczatku jakas sie toba zainteresowala Wiec przyjmij stalego nicka i w stopce podaj maila do siebie Powiedz otwarcie na temacie ze szukasz doswiadczonej kochanki na pierwszy raz Polecam nie szybki numerek tylko wybierz taka ktora moze sobie pozwolic np wyjechac z toba na tydzien gdzie w gory do jakies milej Bacowki i ta m w spokuju w milej atmosferze nauczy cie wszystkiego T musi byc naprawde doswiadczona kochanka wybralbym taka kolo 40 Tylko sie wiklaj tutaj w jakies bezsensowne wymiany na maila jak dziewczyna zaintersowana wymieniacie sie na maila zdjeciami i od razu spotkanie na kawe nie decyduj sie n apierwsza ktora przyjdzie poczekaj az zaiskrzy i bedzie widac ze kobieta porafi przejac inicjatywe bo wlasnie takiej potrzebujesz na ten pierwszy raz wyglad jest drugorzedny. Jak jakas kbieta twierdzi ze jest toba zainteresowana tylko njapierw chialaby dluzej popisac na miala i spotkanie w realu na kawe nie wchodzi w rachube to olej ja od razu po prostu klamie ma faceta stalego jest pilnowana brakuje jej adoracji i tutaj na ERO szuka takich naiwnych coo beda znia mailowac adorowac ja moze jakis seks na maila choc to jakis potworek kompletny czy na telefon ale ona nigdy nie rpzeniesie tego doreala bo nechce ryzykowa c swojego zwiazku Jak kobieta doswiadczona w seksie i tak co potrafi przejac i inicjatywe to sama bedzie dazuc do szybkie spotkania na kawe na reszte kobiet szkoda tracic nawet 5 minut Zebys byl wiarygodny i troche bardzie realny zrob sobie zdjecie wkapielowkach ale bez twarzy i wstaw tutaja na temacie linka Jest tak strona www.zapodaj.net Utniesz wtedy sposob wszystkie glupie komentarze ze jestes zapuszczony pozostaniesz anonimowy i naprawde nie musisz byc adonisem wystarczy ze nie wygladasz jak worek loju:) A Bacowke z kominkiem wybralby w takim klimacie na ten pierwszy raz:) Ja takie uwielbiam iz alluje ze mojpierwszy raz byl tak na szybko mielismy 2 godziny czasu przed powrotem je rodzicow i ten durny jepudel ktory szczekal u musielismy zamknac go wpiwnicy bo sienie dalo Troche nerwowa atmosfera zero romantyzmu bo jej nie kochalem ale rzniecie bylo super ostro od tylu bez pytania o zgode tak jak lubie:) Bo to byla ostra dziewczyna i lubila takie akcje wiec japozdrawiam mile i manadzieje ze jest szczesliwa w zyciu bo trafilem na doswiadczona kochanke choc miala tylko 18 lat. Jak wolisz prywatnie pogadac to pisz na maila masz w stopce :) Bacowka na pierwszy raz:) http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwaters-camp-residence-dan-joseph-architects/

Gość gość
Wilku Ty jestes chory!!!

do gość dziś Dlaczego tylko bez wyzwisk spokojnie wytlumacz co mu zle poradzilem???

do prostyt Brygida Naprawde jestes prostytutka??? Dodam od razu ze nie jestem zainteresowany chcialem tylkjo pogadac wiec nie musisz na mnie tracic czasu

Gość gość
Brygida, to Lena bierze mniej i jest z******ta, więc po co przepłacać.

Gość gość 123
Na razie żadnej i czuję, że to jeszcze troche potrwa. Byłem nawet w sobote z kolegami w 'przybytku' (nawet często tam bywam bo dla nich to chleb powszedni) ale jakoś nie miałem ochoty tak zaczynać. Sam nie wiem czego chcę...

Gość gość
Brygida to ty łysa jesteś?

Gość gość
wylysiała od seksu chyba

Gość gość
hihi

Gość gość
same klowny

Gość gość
800 zł za ryzyko hiv. To jest dopiero dno. Dobrze że piszesz podaj jeszcze swohe niki z portali aby nikogo nie zarazić...no 800 za śmierć, tego jeszcze nie było

Gość Czesiu Wiśniak
Nie warto. Nawet jak d***** będzie w miarę ładna to po wszystkim będziesz miał straszliwego moralniaka. Seks jest fajny ale trzeba czuć coś więcej niż tylko ładne wrażenia estetyczne do osoby z którą się go uprawia. Poza tym będziesz się czuł podle jak po stosunku będziesz musiał się błyskawicznie ubierać, bo panna niedwuznacznie da sygnał, że czeka na następnego klienta. A tak w ogóle to pomyśl sobie o tych wszystkich syfach i francach, które możesz załapać. Dobrze radzę, nie chodź na d****** znajdź sobie fajną pannę i z nią odkrywaj nowe światy.

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Nie idź na d***** :(

Gość gość
kuffy są najlepsze

Gość muszkaś
Gościu 123, to może zacznij od psychoterapii. Jeżeli mogę Ci doradzić to idź do kobiety. Wtedy się przyzwyczaisz do kobiet, rozmów z nimi itd.