Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodzilam syna jako pierwsza wsrod kolezanek i przyszly ogladac siusiaka

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie maja corki..przyszly "obejrzec" syna...a jak poszlam przewijac malego zlecialy sie jak sroki i zagladaja...ooo zdziwione...o jaki duzy...no masakra jakie komentarze....jesten zniesmaczona

Gość gość
Dziwne zachowanie koleżanek..i jeszcze te komentarze :/ mas zracje to było okropne

Gość gość
Każdy nowo narodzony chłopczyk ma ''dużego'' bo wszystko jest opuchnięte. To jest normalne u kobiet...Chcą obejrzeć ocenić. Moja kuzynka mając już syna też komentowała ''siurka'' mojego syna. nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość gość
Dla mnie to nie jest normalne. Ja mam syna a nie chodzilam ogladac genitaliow kolezanek corek . Mam nadzieję ze to prowokacja.

Gość gość
Moim zdaniem siusiek jak siusiek ale co tu ogladac taki sam jak taty tylko maly..one cipka corki tez sie tak zaxhwycaly albo dziwily

Gość gość
Wiesz co....ja dla odmiany nigdy nie widzialam golej dzieczynki,sama mialam 2 synow,a wokol rodzily sie same chlopaki.Moze nie jakos nachalnie,ale nie powiem,ciekawa bylam :-P ,tylko bez glupich podtekstow....

Gość gość
teraz wiem że kobiety jak wspólnie przewijają chłopczyka to lubią patrzeć się na jego peniska