Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z powołania 2013

fajny prezent dla na mikołaja dla rocznego dziecka

Polecane posty

Gość mama z powołania 2013

Kochane mamuśki, zbliża się wielkimi krokami mikołaj a ja sama nie wiem co kupić mojej córeczce :) 6 grudnia dokładnie skończy 14 miesięcy, jest bardzo bystra, interesuje ją wszystko co nowe. Nie chciałabym jej kupować ubranek, bo ma ich dużo, a uważam że to nie jest fajny prezent dla samego dziecka... zabawek też ma multum... począwszy od tych puszowych, zręcznościowych kończąc na elektronicznych. Książeczek też ma dużo... naprawdę nie mam pomysłu co mogę jej fajnego kupić. Ostatnio co prawda zauważyłam, że fajnie jej idzie bawienie się długopisami i kreślenie po kartkach i tak pomyślałam o jakiś dużych kredkach czy pisakach i zwykłym dużym bloku rysunkowym. Na kolorowanki chyba jeszcze za wczas, bo i tak je tylko pokreśli. Myślałam tez o takiej dużej tablicy do rysowania i zmazywania, albo zwykłej tablicy kredowej, ale to chyba też nie najlepszy pomysł bo kredę na pewno będzie brała jeszcze do buzi. Napiszcie mi proszę co sądzicie o takim prezencie, ewentualnie podrzućcie mi coś ciekawego :) z góry dziękuje. mama z powołania 2013

Gość gość
Mata wodna !!!!

Gość gość
a co to takiego jest ? pierwsze słyszę

Gość gość
Ta tablica co można rysować i zmazywac jest super. Moja się taka bawi

Gość gość
Wpisz w allegro. Moja córka uwielbia po niej maziać.

Gość gość
ooo kurcze! właśnie zobaczyłam ! suuuuuper pomysł :) No właśnie o coś takiego mi chodziło :)))

Gość gość
a macie jakieś sprawdzone firmy??? Nie chciałabym kupić jakiegoś chłamu myślę o kwocie ok 100zł

Gość gość
i napiszcie jaki rozmiar będzie najlepszy :)