Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_25_25

Czy on jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość Marta_25_25

Poznałam sympatycznego faceta. Wymieniliśmy się numerami. Napisał do mnie żebyśmy się spotkali na kawę. Postanowiłam zaryzykować. Byliśmy na spotkaniu było dość sympatycznie. Chciał za mnie zapłacić ale ja nalegałam, że to ja ureguluje połowę rachunku a on połowę, na co w końcu się zgodził. Na koniec jak się rozstawaliśmy on powiedział żebym się odzywała jak będę (na co dzień pracuje w sąsiednim mieście) to się spotkamy na jakieś piwo. Myślicie, że jest zainteresowany?

Gość gość
To prowo tak? Czy naprawdę jesteś głupia i nie umiesz myśleć samodzielnie?

Gość Marta_25_25
??? O co Ci chodzi?

Gość Marta_25_25
To nie jest żadne prowo.... Serio pytam. Jak na razie minęło kilka dni i się nie odezwał. Może powiedział mi tak żeby mi nie robić przykrości tak jak to robimy w stosunku do facetów my dziewczyny

Gość gość
Oni są p*****lnięci. U mnie też wszystko super a teraz zamilkł mi nagle. Mam dość

Gość gość
Debil jeden z drugim nie odzywają sie do nas pewnie dlatego, że chcą nas najpierw wyprowadzić z równowagi i w ten sposób spawdzić jak zareagujemy i czy nam zależy

Gość gość
olej, i milcz tak jak ja. Niech nie ma satysfakcji że tęsknisz

Gość Marta_25_25
No to po co dawał mi nadzieje że się jeszcze spotkamy?

Gość gość
po to żeby w gierki sie bawic i sprawdzic jak szybko Ty do niego napiszesz- w ten sposob faceci mierzą stopien desperacji kobiet

Gość gość
ile ten facet ma lat a ile ty? i jak się poznaliscie?

Gość Marta_25_25
I co im to daje? To nie lepiej albo w jedną albo w drugą stronę? A nie robić nadzieje...

Gość gość
Oni tym żyją. Lubią polowanie na kobietę, niepewność, milczenie. Chore to ale no wiadomo, że oni myslą inaczej niż my.

Gość gość
Jak lubisz niedojrzałych chłopców, którzy lubią bawić się w dziecinne podchody, wmanipulowywać kobiety w swoje gierki, to spoko... Wkraczasz właśnie do jego gry! Jako pionek.... :)

Gość gość
Na koniec jak się rozstawaliśmy on powiedział żebym się odzywała jak będę (na co dzień pracuje w sąsiednim mieście) to się spotkamy na jakieś piwo. x No chyba facet jasno dał ci do zrozumienia, że jak będzie to masz się odezwać, nie dawał ci żadnej nadziei, ty sama ją sobie ubzdurałaś jak to kobieta, już w główce miałaś ślub i dzieci :P

Gość gość
Już się zaczyna, niedojrzały chłopiec i inne brednie, autorka jest niedojrzała, bo po jednym spotkaniu zaczęła sobie wyobrażać coś więcej, a przyszło wam kiedyś do głowy że facet może chcieć się z wami zakumplować? Jak mi się jakaś dziewczyna spodoba, to najpierw staram się ją poznać, zaprzyjaźnić... dopiero potem mogę pomyśleć o czymś więcej, ale wy kobiety lubicie wszystko zaczynać od d**y strony i już na starcie oceniacie faceta pod kątem bycia razem w związku. To chore podejście i totalnie nielogiczne!