Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaari

ferie zimowe

Polecane posty

Na ferie zimowe wysyłam moje dzieci na Interkamp do Kazimierza. Starsza córka jedzie na obóz wokalny, młodsza na fanowski z Saszan. Widzieliśmy klipy z letnich obozów z Dawidem Kwiatkowskim, a koleżanka z klasy córki była na obozie i wróciła zachwycona. W ogóle podobno godny zaufania organizator, świetna kadra. Z kim wysyłacie swoje dzieci na obozy? Jakieś doświadczenia z Interkampem?

Gość gość
Moja też jedzie do Kazimierza, tyle tylko, że na obóz fanowski z Dawidem Kwiatkowskim. Była już w lecie na tym samym z kompasem i była mega zachwycona. Więc na ferie wybór był prosty:)

Dziękuję. Szkoda, że za naszych czasów nie było takich fajnych wyjazdów :) Sama pojechałabym na fotograficzny... Córka też chciała na fanowski z Kwiatkowskim, ale już nie było miejsc, ale z Saszan zapowiada się równie ciekawie :)

Gość gość
Witaj. Spokojnie i bez obaw możesz ją wysyłać. Moja odlicza dni do obozu. Na pewno nie będą się nudzić. Na tamtym letnim obozie to nawet nie miała czasu do mnie dzwonić:)

Gość gość
my kafeterianie nie jesteśmy głupi wiemy co jest reklamą

Gość gość
No to chyba kiepsko z tą twoją wiedzą. Bo z tego co ja wiem to na te obozy już dawno nie ma miejsc. Więc po co miałybyśmy reklamować coś czego nie ma?

Gość gość
Od razu reklama... Pytam o opinie tych, których dzieci mogły znać już te obozy. Nikt tu nie zamieszcza linków, ani reklam.

Gość goscikk
Zapoznajcie się z ofertą obozów http://mirasol.pl Zimowiska dla dzieci, obozy zimowe, snowboardowe, narciarskie dla dzieci i młodzieży.

Gość nartello
my też zawsze jak planujemy to z biurem turystycznym organizującym tego typu wyjazdy zarówno dla młodszych ale i dla całych rodzin także każdy znajdzie coś dla siebie nie tylko w sezonie zimowym :) my jeździmy z nimi http://mirasol.pl/cms/zimowiska

Gość gość
My z całą rodziną jedziemy do Karpacza na ferie. To bardzo fajne miejsce. Już kiedyś byliśmy. Moim zdaniem jednak fajnie pojechać sobie z całą rodzinką, a nie tylko wysyłać dzieci na jakieś obozy. :) No ale każdy lubi co innego. Nocujemy w takim ośrodku Sunny Hill, miejsce przyjazne dzieciom i ogólnie super, mają dobre SPA.

Gość gość
my w tym roku wysyłamy dzieci w Beskidy do ośrodka http://www.hotelodys.pl/obozy/ myślę,że ten wyjazd stwarza wiele możliwości na wartościowy,aktywny wypoczynek i nawiązanie nowych znajomości.

Gość gość
My od kilku już lat wysyłamy dzieciaki z biurem http://www.pantur.pl/oferta,obozy-zimowe.html. Wracają bardzo zadowolone. Oni zawsze proponują bezpieczne wycieczki dla naszych pociech i organizują im tam naprawdę ciekawe, rozwijające zajęcia. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń.

Gość gość
Ja jadę z moim dzieckiem. Boję się jeszcze puścić ją samą. W tym roku planujemy wyjazd do Karpacza. Noclegów szukałam na stronie http://otonoc.pl/ Jest tam bardzo szeroki wybór różnych ofert. Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie.

Gość gość
ja mam trojke dzieci i kazde jechalo na oboz z „czerwiński travel”. dzieciaki zadowolone, wiec wszystkim teraz polecam;)

Gość gość
My już czwarty raz jedziemy z Oltonem! To znaczy wcześniej córka jeździła na ich obozy, wracała zawsze zachwycona, ale w tym roku jedziemy wszyscy, bo nasze młodsze dziecko już chyba dojrzało do nart, ale na samodzielny wyjazd jeszcze za młode ;). Na tych wyjazdach jest naprawdę masa ciekawych atrakcji – kiełbaski, kuligi, dyskoteki, konkursy, no wszystko jednym słowem :)

Moje dziecko było na obozie z Saszan w ferie i było bardzo zadowolone. Postanowiłam że pojedzie również w te wakacje.

Gość Agnieszka_C
Jestem rozkochana w Stajni Iskra w okolicach Sztumu. Byliśmy tam już kilkukrotnie całą rodzinką. W tym roku moja córka jedzie do Iskry na obóz zimowy. Poza jazdą konną oferują fajne alternatywy na spędzenie czasu (np. kuligi, różne warsztaty). To jest miejsce gdzie można aktywnie powypoczywać i poczuć się jak w domu.

Gość Katarzyna2
Ja ze swoją rodziną mam zaplanowany wyjazd do Austrii na narty do Soldenu. Jedziemy tam drugi raz, ponieważ w tamtym roku byłam zachwycona pobytem w tym pięknym krajobrazie. Do rezerwacji apartamentów korzystałam z pomocy biura volare.pl , ponieważ mają tam fajny wybór w dość atrakcyjnych cenach. Jeżeli ktoś wybiera się na narty do Austrii i poszukuje hotelu, to polecam się zapoznać ;)

Gość gość
Nigdy nie ufałam obozom, dlatego zawsze wolałam własnoręcznie organizować ferie moim dzieciom. Z tej okazji od kilku lat jeździmy do www.usorosa.pl w Białce Tatrzańskiej, gdzie spędzamy miło czas w bardzo dobrych warunkach!

Gość Hanna0617
Ja moje dzieciaki wysyłam na ferie zimowe z ViaCamp, młodszy syn na nartach, córka na desce. Bardzo spodobały się im wakacje na Mazurach z tego biura, stąd również postanowiłam je wysłać z tym biurem na obozy zimowe w Zakopanem. Gdyby ktoś był zainteresowany, można zajrzeć na stronę organizatora https://viacamp.pl/obozy/narciarsko-snowboardowy Pozdrawiam serdecznie

Ja wybieram wyjazd do Hotelu w Dosłońcu. Z dala od smogu i tłumów. Dobry czas na integrację rodziny i wypoczynek. SPA pierwsza klasa i codzienne animacje dla dzieci. Cenowo też fajnie bo dzieci do 10 lat gratis. Serdecznie polecam wszystkim rodzicom.