Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość gość

Byłam z nim dwa lata, jednak potem wszystko się popsuło i zerwał ze mną, jednak ja wciąż się o niego starłam, przez półtorej roku robiłam wszystko aby wrócił do mnie, jednak to nie nastąpiło, czasem nawet były momenty, że myślałam, że jednak wróci do mnie, jednak potem te chwile szybko znikały i znów zaczynałam się od początku starać, jednak dziś spotkałam się z nim i powiedziałam mu, że przestaje się starać, że męczy mnie ta sytuacja i, że będzie lepiej jak zostaniemy znajomymi, że ja dłużej nie mogę żyć przeszłością i nie wiem czy dobrze zrobiłam bo cały czas go kocham.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, że ty go już wcześniej w du* nie kopnęłaś skoro widziałaś, że to idiota bo z tobą zerwał. Szkoda mi takich dziewczyn jak ty, bo chłopy z nimi zrywają a one biegają nadal za nimi jak głupie....

Gość gość
dlatego powiedziałam dość, nie mogę żyć cały czas przeszłością, chociaż bardzo boli

Gość gość
w trakcie stosunku jeszcze go zapytałam: ożenisz się ze mną? on jakoś tak się wymigiwal. to złaż! zakomenderowałam. i zakończyłam ten związek