Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOSKONAL

Ferie zimowe 2015 narty snowboard Krynica Białka HIT CENOWY

Polecane posty

Gość DOSKONAL

FERIE ZIMOWE to czas na aktywny wypoczynek, to czas na narty, deskę zapraszamy do zapoznania się z ofertą wyjazdową na obozy narciarsko-snowboardowe, ...przebijamy ceny rynkowe sprawdź koniecznie strona doskonal.com.pl tego jeszcze nie było !!!

Gość Kolorado
Wskazana strona nie istnieje ;/ Szukam ciekawych ofert w promocyjnych cenach na wyjazd na deskę ale Austria albo Włochy. Da się ogarnąć coś w granicy 1800 zł z wyżywieniem i transportem?

Gość gość
My w tym roku w Polsce, na Mazurach. Jedziemy tutaj: http://www.zalesiemazury.pl/rodzinne_ferie_zimowe znajomi nam polecili, byli z dziecmi w tamtym roku, wiec osrodek sprawdzony. Cenowo tez nie najgorzej wychodzi, przejrzałam ich profil na fb - dla dzieciaków rzeczywiście sporo mają udogodnien i atrakcji zaplanowanych.

Gość Olga R
Kolorado, myślisz, że jest szansa na wyjazd za granicę do 2 tys.? To trochę mało realne.

Gość gość
to prawda ferie zimowe kojarzą się głównie z tym, żeby jakoś aktynie spędzić czas. Gorzej tylko, jak zima nie dopisze. Dlatego ja na ferie jadę do Krakowa, już mam fajny pokój w Old Town i się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć Kraków zimą, ponoć też jest magiczny i piękny.

Gość gulasz z psa
w krakowie jest smog wawielski nie wolisz w bieszczady? lepsze powietrze :classic_cool:

Gość gość
To mit, że w Bieszczadach jest tak dobre powietrze. Zresztą dla ludzi mieszkających non stop w mieście wyjazd w góry będzie zawsze korzystny. Może nie do Zakopanego, który jest potwornie zatłoczony, ale do mniejszych, równie atrakcyjnych turystycznie rejonów - tak. Ja kilka razy byłem (w i tym roku też się wybieram) z dziećmi tutaj: www.wierchomla.com.pl. Bardzo fajne miejsce do spędzenie okresu ferii. Tym bardziej, że do stoku masz dowóz, a w hotelu liczne atrakcje dla dzieci. No i Spa dla rodziców :)

Gość gość
My z rodziną jedziemy do Karpacza, tam jest świetnie. Znalazłam ciekawy ośrodek http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ , już kiedyś tam nocowałam - jest super. Zapowiadają się dobre wczasy. :D

Gość GabryśkaJ
Właśnie takie rodzinne wyjazdy na feriach są bardzo fajne. Tylko trzeba wszystko dobrze zaplanować. Sama szukam teraz pomysłow i przez to trafiłam na taki artykuł http://blog.dzieckoimy.pl/2015/01/ferie-zimowe-2015/ , bardzo fajne inspiracje udało mi sie tam znaleźć. Jeśli okaże sie że nigdzie nie wyjeżdżamy trzeba bedzie zaplanować jakoś czas w domu i znaleźć dzieciom zajęcia a do tego też trzeba mieć jakieś inspiracje

to fakt pogodę bardzo trudno przewidzieć, a póki co za oknem jest bardzo ciepło więc nie wiem czy śnieg się utrzyma, dlatego ja w tym roku z dzieciakami wyjeżdżam do Austrii pojeździć na nartach, wyjeżdżamy z Biurem Usług Turystycznych bo już sprawdziliśmy to biuro.

Gość Olga R
A przy tym Biurze Usług Turystycznych można na przykład zmienić w ostatniej chwili swoją decyzje co do wyjazdu. Chodzi mi o to, że przy wyjeździe na ferie raz masz śnieg, a raz nie. Bez sensu jechać w polskie góry bez śniegu.

ale nie musisz się ograniczać do Polski, przecież BUT ma w swojej ofercie także zagraniczne wyjazdy na narty czy snowboard.

Gość ewelkaelka
ja tez jestem jak najbardziej za rodzinnymi wyjazdami :) i tez nie ograniczamy sie tylko do Polski. Jest duuuzo roznych ciekawych miejsc za granica do ktorych warto jest wybrac sie na narty z dziecmi. Chociazby Pinzolo....my jedziemy w polowie lutego z biurem bfc, wyjazd mamy zaplanowany na tip top ;) atrakcje, nauki jazdy na nartach dla dzieci, spa dla doroslych. Trzeba zwiedzac inne kraje poki mozna ;)

Gość amika1
A nie lepiej jechać na ferie do Olsztyna. Hotel Przystań przygotował ciekawą ofertę. Zarówno dzieci jak i ich rodzice znajdą tam coś dla siebie :) Panie pewną zadowolone ze strefy spa&wellness :)

Gość ayris
Mnie jakoś wyjazdy na ferie w góry nie bawią. Wolę zwiedzać jakieś miasto niż jeździć na nartach. Jakiś czas temu znalazłam bardzo tani nocleg w Poznaniu na http://kwaterymira.pl/ i mam zamiar w tym roku sie tam wybrać. Z tego co wiem kwatera mieści się blisko lasów i jezior więc będzie gdzie spacerować wieczorami :)

Gość gość
wal się spamerze ze skicentrum!

Gość gość
Polecam polskie góry. Za dwa tysiące spokojnie odpoczniesz kilka ładnych dni. A góry zimą są bardzo piękne. Ja planuję w tym roku pobyt w Karpaczu. Noclegów szukam na http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz Mają tam wiele ciekawych ofert i szeroki wybór.

Gość gość
I ile takich wypad u was kosztuje bo na przykład jechałam w tym roku z biurem www.ctravel.pl i nie widziałam żeby ktoś zaproponował lepszą cenę od nich na tygodniowy wyjazd...