Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ta dziewczyna ze spotkania jest mną zainteresowana

Polecane posty

I nie wiem co robić w związku z tym. Fajna jest, ale to raczej nie mój ideał z wyglądu.

Spotkaj się z nią. Jak ją polubiłeś, a ona Ciebie, to może będzie z tego fajna znajomość. Na ideał możesz nigdy nie trafić.

Ale to był ten pierwszy raz, tak? To nie znasz jej. Jeśli wzbudziła Twoją sympatię, to spotkaj się z nią kolejny raz. Może się bardzo polubicie i cos fajnego razem stworzycie. Mówiłeś że jest dość atrakcyjna. Ideału możesz nigdy nie spotkać albo będzie to np. straszna jędza. Przecież z tą nie idziesz do ślubu. To dopiero początek znajomości.

No tak myślę że można się będzie spotkać. Ja jestem chyba jakoś w jej typie, bo w sumie sama zagadała. A przecież ona studiuje, pracuje, ma samochód, a ja nie.

A wie, że nie pracujesz? Bo przy dłuższej znajomości to może być hamulec, żeby sie związać na poważnie. Ktoś kto nie pracuje przez dłuższy czas z braku chęci do pracy, nie jest dobrze postrzegany w społeczeństwie.

Ale kilka razy byłem zauroczony jak nawet dziewczyny nie znałem, więc to też wiem, że tak czasem jest. Z drugiej strony wiadomo, że też wtedy trudno żeby coś z tego było, bo jest zajeta, nie jestem w jej typie, albo byśmy do siebie nie pasowali.

Gość gość
Podaj mi choć jeden logiczny powód dla którego atrakcyjna dziewczyna miałaby się spotykać / być w związku / sypiać z bezrobotnym gościem, z którym nie można założyć rodziny bo dzieci trzeba nakarmić :) one nie jedzą powietrza :):):) Dlaczego ma marnować swój czas, młodość i urodę skoro może poznać fajnego i uczciwego kolesia z pracą i się z nim hajtnąć i miec dzieciaki :)?? Jesteś facetem więc PODOBNO jesteś bardziej logiczny. Na pewno mnie zagniesz jakimś extra argumentem :) Dla tych co nie umieją czytać z zakumaniem - MIEĆ PRACĘ a BYĆ DZIANYM to 2 różne rzeczy :) Ja mam na myśli gościa, który MA PRACĘ. Na przykład może być taxówkarzem, kanarem, hydraulikiem. Nie chodzi koniecznie o piłkarza, prezesa albo senatora :) No ale do facetów na tym wątku i tak nie dotrze bo miec pracę to od razu być bogatym :) Kocham logikę polskich kolesi jesteście boscy :D:D:D

To jej to powiedz jak najszybciej. Wiesz, stałe źródło utrzymania jest ważne i ona wtedy ustawi waszą znajomość raczej jako koleżeńską, a nie będzie Cię traktować jako kandydata na partnera. To w sumie i Tobie rozwiąże problem, bo będziesz mieć koleżankę do wyjść, bez związkowych zobowiązań :-).