Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobają mi się współczesne kobiety czy będę zawsze sam?

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie kobiety dziś są za bardzo wulgarne, agresywne, za dużo piją i palą. Strasznie nie lubię zwłaszcza u kobiet

Gość gość
nie Ty jeden jesteś załamany

Gość gość
przyznaj się że po prostu żadna cię nie chce :D

Gość gość
gość dziś przyznaj się że po prostu żadna cię nie chce smiech.gif x Niby dlaczego miałbym kłamać? Co to facet musi zawsze chcieć i mieć ochotę nawet jak mu coś nie pasuje? Nie bądź śmieszna

To chyba pochodzisz z jakiegoś slumsowatego osiedla zdominowanego przez dresiarzy i dresiary albo zacofanej wiochy, że tylko takie dziewczyny znasz...

Gość gość
Wiesz rozwiązaniem byłaby dziewczyna z tak zwanej dobrej, wierzącej rodziny. Takie nie piją, nie palą i na imprezach nie dają :) Sęk w tym, że one nie są zwykle super wysuczonymi laseczkami od których pała staje. To raczej skromne myszki, mogą być ładne i zgrabne ale nie będą paradować z dekoltem do pasa żeby Ci kumple zazdrościli trofeum. No i pozostaje kwestia małżeństwa. Taka poważnie wierząca dziewczyna na bank będzie chciała zobowiązań, ślubu itp. NIe wiem jak się zapatrujesz na to ale sory coś za coś. Albo masz ciasto albo zjadasz ciastko. Chcesz spokojnej, delikatnej i wartościowej dziewczyny to musisz dać coś z siebie, być gotowy na zobowiązania i dorosłe życie z taką. No ale jak Ci się marzy cnotliwa i subtelna abstynentka o wyglądzie Dody to faktycznie zostaniesz z Renią Rączkowską :)

Gość gość
no no świad sie niekonczy na kobietach i masturbacji mozna wracac dotego ale jest 3 wyjscie koniec z masturbacja i zycie jak człowiek jako kawaler .

Gość gość
Weź sobie Marteczke od Jarosława,ona taka porzadna....katolicka hahaha

Gość gość
Kurrrrr/fffa...swiad??????a co to jest?????

Gość gość
"no no świad sie niekonczy na kobietach i masturbacji mozna wracac dotego ale jest 3 wyjscie koniec z masturbacja i zycie jak człowiek jako kawaler ." No to po co pytanie w tytule - czy będę zawsze sam? :D skoro pogodziłeś się z faktem walenia groochy jak wynika z tego posta? :D Rozumiem, że wizja zobowiązań jest zbyt przerażająca aby się cieszyć prawdziwą, żywą i niekoniecznie brzydką dziewczyną, kóra ma w sobie wiele cech Twojego ideału? :D Do tego stopnia, że trzepanie groochy wygrało :D Kochany, stwierdzam, że jesteś PRAWDZIWYM, RASOWYM samcem :D Daj mi swoje namiary. Zawsze chciałam poznać takiego.

Gość gość
po piewsze to co myślisz a jak jest to nie wiesz po drugie nie lubie takich przemądrzałych kobiet ta wiele cech z ideału i trafi sie jedna anty cecha typu alkoholiczka typu przeklina jak głupia i pozamiatane . a pisze nie autor a dwa własnie sukcesem bedzie zakonczenie z masturbacja i wtedy bede wolny nie zalezny realizowal swoje zycie jakims zajeciem . moze kiedys trafie na jakas ale nasiłe sie starac o was no sory juz mi sie nie chce

Gość gość
Zatem bądź wolny jako ptak Szlachetny Mędrcze ze Świętej Góry Przyjumjący Posty Na Kafe Zbyt Poważnie i Osobiście :D w skrócie SMZŚGPNKZPIO :D Padamy na twarz przed Twą zacną aspiracją w podziwie i drżeniu, niegodni i wciąż przywiązani do ziemskich rozkoszy :D:D:D Hare rama! Hare rama! :D Tak na serio - wrzuć na luz. Rozumiem, że te wszytskie kwiki i jęki na forum o tym, że "wszystkie kobiety to som zUe materialistki i jak to wiem na pewno" to nie jest przemądrzalstwo tylko najprawdziwsza prawda :D

Gość gość
Tylko na kafe można mieć pretensje do faceta, że nie chce wulgarnej, agresywnej i pijącej kobiety :P

Gość gość
ja to mam w d***e co jest prawda chcesz faceta czy sie wiazac i skazywac dzieci na biede . no weź czlowieku mysl kobieta jak nie jest odpowiedzialna i dobra to ja wole niemieć kobiety minimum to jest byc dobrym , i nie dla faceta ale dla innych tez ! wiem ze sa wyjatki ale ja mam prawo i inni wolni merzowie rzeczy pospolitej byc samotnym a ty nie masz żadnego prawa wyzywac nas od smieci bo jesteśmy sami z wyboru czy innych problemów , rozumie masturbacja to glupota ale sex z bylekim to glupota totalna

Gość gość
"gość dziś Tylko na kafe można mieć pretensje do faceta, że nie chce wulgarnej, agresywnej i pijącej kobiety jezyk.gif" To kozaku zapodaj nam jakiś cytacik gdzie ktoś konkretnie ma pretensje do autora o jego ideał :P Teraz zapadnie taka niezręczna cisza..... :P

Gość gość
to jest o wiele prostsze,albo poznasz osobę,z którą przynajmniej się lubisz,która umie cię docenić i podjąć jakieś starania w twoim kierunku,albo pakując się w związek,to zmarzysz nie tylko o samotności,ale o eutanazji

Gość gość
a jaka to masakra dzieci z kimś takim narobić,kto drażni cię samą swoją obecnością

Gość gość
dlatego mnie wkurza ten zamet sieja ludzie ze jak ktos sam jest , ehh moze pozna sie kiedyś moze nie a jak nie to czemu ktos musi byc od razu gejem ;/ ehh ide na dwór szkoda gadac z wami . zwiazek jak juz to z normalna odpowiedzialna dobra kobieta nie alkocholiczka klnąca wredna przeklinająca . co taka kobieta nauczy dzieci ehh oczywiscie sa rózne kobiety rózne idealy ale lepiej byc samemu niz niechcianym ! nauka to jest fajna sprawa kobiety tez ale mi sie juz niechce szuka c****isac ze jest piekna czy cos bo tak to w d***e macie i tak nigdy nic stego nie bedzie . moze kiedys pozna sie kobiete ale to tylko moze bo mi sie juz nie chce nasile próbowac zagadac napisac i co napiszesz urazi kogos i przestaje odpisywac bezsens no no autorze szukaj dobrej kobiety ja juz sobie odpuszczam chyba lepiej jest sie pogodzic z faktem i zajac sie czyms i tyle napewno sie bedzie zalowac ale teraz wazniejsza szkola niz staranie o kobiety

Gość gość
taka ze nie bedziecie razem i dzieci beda mialy problemy przez durniów rodziców

Gość gość
Ty chcesz pi/pe ,która bedzie ci we wszystkim przy takie axis kładąc hołd panu i władcy. Boisz się silnych kobiet mamejo....

Gość gość
do tej co mówi na mnie mameja sory ja moge byc bez kobiety wsumie mi sie super teraz zyje. nie musisz byc ani patrzec sie na mnie ja tez nie bede sie patrzyl . i naszczescie kobiety nie wszystkie sa jak ty uff . A ty jestes chora chyba skoro chcesz faceta miec za pana i władce to ma byc przyjaciel ale feminizm ci muzg zezarł i wymagacie od ludzi by byli tym kim nie chca byc . nie niechce choldów wolalbym se pozartowac i posmiac miec z kims narazie

"Tylko na kafe można mieć pretensje do faceta, że nie chce wulgarnej, agresywnej i pijącej kobiety" <><><> Bardziej chodzi to, że autor sugeruje, że wszystkie współczesne kobiety to wulgarne k*****. Sam pewnie pochodzi z jakiegoś patologicznego środowiska i generalizuje. Może szuka panienek w samych spelunach, klubach nocnych, pubach a wiadomo jakie towarzystwo tam chodzi a potem generalizuje.

Gość gość
i na za konczenie nie kazda kobieta klnie i jest zła jest dóżo dobrych kobiet trzeba tylko znajsc co jest trudne bo te dobre juz pozwybieraly i wiele inych aspektów ale aktualnie niechce mi sie pisac wciaz dowas skoro to sensu niem ai tyle moze kiedys jak bedzie inaczej to bedzie to miec sens jak bedzie samochód itp tylko czy wtedy beda te dobre kobiety ? najwyzej 17 trzeba bedzie szukac

Gość gość
zgadzam się z Shaf - jeżeli ktoś twierdzi, że "współczesne kobiety" (czyli przynajmniej większość kobiet) to wulgarne, agresywne, śmierdzące dymem papierosowym alkoholiczki to musi sam być ze środowiska w którym tacy ludzie stanowią większość.

Gość gość
shaf78 dziś Bardziej chodzi to, że autor sugeruje, że wszystkie współczesne kobiety to wulgarne k*****. Sam pewnie pochodzi z jakiegoś patologicznego środowiska i generalizuje. Może szuka panienek w samych spelunach, klubach nocnych, pubach a wiadomo jakie towarzystwo tam chodzi a potem generalizuje. x Tak sie składa, że ja właśnie nie przeklinam a dziewczyn nie szukam po klubach bo tam nie chodzę. O dziewczynach mówię około mojego wieku 20-24 i te są wulgarne co 3-4 słowo na "k" Na studiach są takie dziewczyny.

Tak sie składa, że ja właśnie nie przeklinam a dziewczyn nie szukam po klubach bo tam nie chodzę. O dziewczynach mówię około mojego wieku 20-24 i te są wulgarne co 3-4 słowo na "k" Na studiach są takie dziewczyny. <><><> Nie mówię, że przeklinasz ale może wywodzisz się z takiego środowiska, w sensie, że może mieszkasz w jakiejś gorszej dzielni . Na studiach ? No może, na studiach też są różni ludzie ale trochę zastanawia mnie jedno w takim razie. Gdzie ty te studentki takie pijane widujesz skoro na imprezy niby nie chodzisz ? Na wykłady i egzaminy przychodzą pijane :) ?

Gość gość
teraz zacznie się kręcenie i dowiemy się, że przeciętna studentka wchodzi na wykład, z hukiem stawia butelkę wódki na blacie, a z torby wyciąga ogórki kiszone.