Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Migrena juz nie daje rady :((

Polecane posty

Gość gość

od wczoraj lezalam, bralam 3 tabletki excedrin, pol godziny temu wymiotowalam, wygladam jak smierc, taka blada, zimno mi jak tu normalnie zyc funkcjonowac, ilez ja sie nie raz wstydu najadlam, jak musialam wymiotowac w busach, w szkolach, pracy nie mam, niestety ostatnio zlapalam cos na chwile, ale jak przyszla migrena musialam podziekowac i sie zwolnic... Nikt chyba nie traktuje tego powaznie co tam ze glowka boli, sa gorsze choroby, ale ja sie juz mecze tyle lat, juz powinno mi przechodzic, dac normalnie zyc, a ja wszystko jak planuje musze sie zastanowic czy jechac czy nie bo moze bolec, nic mi nie pomaga, w lozku zdycham z bolu, miska obok lozka jak juz nie jestem w stanie leciec do lazienki, i to jest juz moj drugi taki silny atak w miesiacu a do tego dochodza jeszcze bole glowy czesto, naprawde wierzcie mi ja sie tak ciesze, jak przestaje bolec, juz mi nie slabo, wtedy czuje ze moge wszysko, wole chyba bardziej zime niz lato, w lecie mam wrazenie ze od slonka tez boli, i lezec w lozku, jak na dworze jest 30 stopni ;/ ja nie wiem co mam robic juz sie tyle tych lekkow nabralam, rozne ziola, wcierki, ech....

Gość gość
Masz problemy z woreczkiem lub kanałem po wycięciu.

Gość gość
pokaż cycki szmato

Gość gość
wiesz nic mi na ten temat nie wiadomo, nic mi nie dolega, nie mialam operacji...