Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czyznajde tu architekta?

Polecane posty

Gość gość

Moze uda mi sie tutaj znalezc pytanie na moja odpowiedz. Jestem w trakcie budowy domu. Wsalonie chcialabym miec kominek i tu potrzebuje aby mi ktos doradzil w ktorym miejscu ulokowac kominek. Projekt i rzuty moge wyslac na maila.

Gość Henio1
za sobie zaprojektowałem wychodek na działce, stoi już 10 lat. Wiec architekt lepszy ze mnie niż te pacany z biur projektowych co nic nie umieją i tylko w komputerku klikają

Gość gość
W trakcie budowyn czy w trakcie projektowania? Kominek na drewno lepiej usytuowac miedzy salonem a kuchnia wewnątrz domu nie przy scianie zewnetrznej. No chyba ze ma być głównie ozdobny.

Gość gość
Mysle o tym aby kominek umiescic w salonie (kuchnia jest otwarta) tylko w ktorym miejscu? moglabym Panu/Pani przeslac rzut pietra aby uzyskac dokladniejsza informacje w ktorym miejscu? Moze Pan/Pani podpowie mi ciekawsze rozwiazanie niz sama znalazlam

Gość gość
może lepszą opcją w takiej sytuacji jest skorzystanie z pomocy jakiegoś sprawdzonego biura projektowego? Ja mam pozytywne doświadczenia po współpracy z http://wmw-architekci.pl/oferta - wykonali dla mnie projekt i pomogli w calej dokumentacji.