Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile będziesz mieć dzieci? Darmowy test

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem profesorem nauk o ciąży i macierzyństwie. Od kilku lat zajmuje się wpływem trybu życia na płodność. Po przeprowadzeniu testów i ankiet na tysiącach przypadkowych kobietach i mężczyznach udało mi się stworzyć test, który pokaże ci ile będziesz miał/a dzieci. Postanowiłem najpierw udostępnić ją na tym forum, ponieważ jestem jego czytelnikiem i nabieram tutaj doświadczeń. Jeśli test w Polsce spotka się z aprobatą, nie pozostanie mi nic innego jak przetłumaczyć go na inny język. Oto link- http://a.xyz1.pl/r/R7R7

Gość gość
Cmoknij sie naciagczu! Bede miec tyle ile se zrobie, won!

Gość gość
hahaha liczba dzieci nie zależy od testu, tylko od chęci posiadania ich przez rodziców. Wrózki i jasnowidze dobre były w średniowieczu :D Dzisiaj są tabletki anty i prawidłowo zakładane prezerwatywy i wróżby do niczego niepotrzebne :D

Gość gość
profesor nauk o ciąży :D:D:D

Gość gość
Wyszło w teście że będę mieć 4 dzieci. 3 już mam a czwarte w drodze. PS. Wystarczy wysłać SMS o treści STOP DOSTEP pod numer 60474(Koszt wysłania sms to 0 zł) i nie pobierze nam z konta ani złotówki.

Gość gość
naciągacz!!!! profesor o ciąży i macierzyństwie?? yhy....

Gość gość
sorry skarbie troche za pozno moja - dorosla juz- parka chowa sie z tego co widzze bardzo dobrze