Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry ekogroszek tanio gdzie dostać?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie w Polsce można dostac ekogroszek najwyższej jakości? Ktos pali ekogroszkiem? Jakie macie wrazenia o firmach?

Gość gość
Ja przetestowałem juz kilka firm i składów węgla które dowożą i takie do których sam się musiałem wybrać.. I jestem zaskoczony swoim ostatnim odkryciem. Firma smarttrans.net.pl ma najlepszy ekocgroszek jaki do tej pory miałem! Moja żona jest zachwycona. opał spala sie długo i calkowicie. Nie ma rano żadnych niedopalonych kawałków. Polecam. Tu masz numer: 503 352 341.

Gość gość
Też polecam smarttrans udalo nam sie zmaówić w promocji rewelacyjny ekogroszek w przyszłym roku też tam zamówimy bo jesteśmy zachwyceni jakością. =D

Gość gość
Też polecam smarttrans udalo nam sie zmaówić w promocji rewelacyjny ekogroszek w przyszłym roku też tam zamówimy bo jesteśmy zachwyceni jakością. =D

Gość gość
Taniopal.pl 589zl tona, dostawa w gratis

Gość gość

Gość gość
Ekogroszek kupuję tylko na stronie http://hurtowniaopalu.eu/. Bardzo dobry groszek, dobrze się spala, jest naprawdę wysokokaloryczny. Ceny są całkiem ok u nich i nigdy nie ma problemów jak u niektórych z prawidłową ilością zamówionego opału.

Gość gość
Ostatnio znalazłem serwis www.gielda-paliw.com gdzie składamy ogłoszenie kupna określonego paliwa i czekamy na oferty od sprzedawców.

Gość robixx
Od czterech sezonów grzewczych stosuję ekogroszek Gwarek (skladyweglagwarek.pl) do bezpośredniego zakupu). Paliwo szybko dochodzi do wymaganej temperatury. Zużycie przez sezon regularne, popiołu bardzo malutko występuje, praktycznie bezobsługowy ekogroszek z dobrymi i potwierdzonymi parametrami. Wszystkie parametry się zgadzają. Przeprowadzałem samodzielne oceny wydajności. Robię tak właściwie przy każdym ekogroszku. Mam specjalistyczny sprzęt. Z tego powodu polecam ich ofertę, bo ich ekogroszek to prawdziwa kategoria premium, rzadko spotykana w Polsce.