Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 lat starszy facet na studniowke

Polecane posty

Gość gość

myslicie, ze 25letni facet studniowce bedzie sie dziwnie czul? Wiadomo, wszystko zalezy od osobowosci i wgl, a wydaje mi sie ze nie jeden by sie czul niekomfortowo wsrod malolatow. Chcialabym isc z jednym, ktory ma tyle lat, uparlam sie i nie ma dla mnie innej opcji. Jest bardzo komunikatywny, wygadany, przystojny - no iedal na studniowke. No nie zachowuje sie jak typowy facet w jego wieku, lubi poimprezowac, wyrywac laski i wgl. Do tego mielismy pewien calusny incydent (po pijaku ale byl ;/). Problem jest w tym, ze nie widzialam go od wakacji, nie mialam z nim zadnego kontaktu pozniej. I tutaj moje pytanie - czy zgodzilibyscie ie na jego miejscu? Dodam ze jest tez kumplem mojego brata i nie wiem tez co zrobic, czy powiedziec mu o moich zamiarach czy dopiero po fakcie? Nie wiem, co brat wie co robilam z jego kumplem, dlatego tez boje sie z nim pogadac ;/

Gość gość
Po pierwsze jeśli chcesz z nim iść to po prostu zapytaj, my nie odpowiemy za niego czy chce czy nie. Jeśli będzie chciał to się zgodzi, a jeśli nie to niestety musisz szukać dalej. A co do jego wieku, to co z tego że jest starszy. ja zawsze wolalam starszych facetów niż młodszych, niektórzy mają facetów starszych o 10, a nawet więcej lat i nikt nie robi z tego problemu. Bynajmniej powinnaś podchodzić do tego, że to Twoje życie i to z kim się spotykasz to twoja sprawa.

Gość gość
raczej sie zgodzi :) a na ile wyglada ? na 25 ? czy mniej ?

Gość gość
mialam 14 lat gdy poznlam 22 letniego faceta, bylisy razem rok,pozniej wyjecal za chlebem do niemiec,zwiazek przeciwny kazdemu,kazdy kazal go rzucic,ale nie !!! zostalam. rozstalism sie po roku ..powod ? 200 km roznicy brakowalo nam siebie,i jego wyjazd... spotkalismy sie po 5 latach,kochalam go zawsze nawet gdy nie bylismy razem. mialam innych ale nie umialam pokochac. i co ? teraz mam 24 lata,on 32 i jestesmy malzenstwem :) mamy 2 letniego synka :) dziewczyno !!! nie mysl ze za stary glowa do gory cycki do przodu i idziesz !! :D powodzenia :)

Gość gość
no wyglada na ok.23, w kadym razie mlodziej ;)

Gość gość
co najwyzej odmowi :) tego kwiatu jest pol swiatu jak to mowia :)