Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćj kobieta

kobiety nie potrafia kochac

Polecane posty

Gość gośćj kobieta

dla nich definicja milosci to tylko rozwazania nad tym z kim bedzie im dobrze i wygodnie, oceniaja mezczyzn po tym co potrafia i jak sobie radza, tzw zaradny facet tylko po to aby one sobie lezaly, jak na poczatku znajomosci nic nie czuja a pozniej jak kogos lepiej poznaja to nagle sie zakoc***a bo bedzie im wygodnie w zyciu

Gość gość
I co jest złego w zakochaniu się w kimś z kim jest dobrze? Lepiej się zakochiwać w pięknych, co nie? :D

Gość gość
co ty k***a wiesz o kochaniu

Gość gość
To jest najlepsza i prawdziwa miłość, jak kogoś poznasz anie cuda na kiju od pierwszego wejrzenia. Znam cię tydzień i już kocham, to żałosne. Wiem, że masz na myśli księżniczki pachnące piłujące paznokcie kiedy facet na nie z********a, ale ich wcale tak dużo nie ma.

Gość gość
długo myślałaś autorko nad tymi bzdurami?

Gość gość
autor musi kochac jak diabli

Gość gość
poznawac mozna po tym co mowi i jak, doceniac inteligencje bo ktos moze czegos nie umiec ale sie nauczy a tak jak kogos poznajesz ze umie to czy tamto to wygodnictwo jest, nie milosc

Gość gość
Potrafią tylko nie każdy to docenia.

Gość gość
powiedziałbym, jak już wiedzą że masz to i tamto !!!? wtedy ewentualnie mogą się zakochać? ;) ale czy to jest miłość?

Gość gość
ja sie zakochalam od pierwszego wejrzenia

Gość Hiro Shima
"dla nich definicja milosci to tylko rozwazania nad tym z kim bedzie im dobrze i wygodnie," X Wlasnie odkryłeś straszną dla mnie prawde - mój ex był kobietą! :D X I kobiety i mężczyźni potrafią kochać, jednak większość wiąże się z kimś właśnie z wygody i braku laku. Ja trochę odczekałam po zakończeniu c*******o związku i znalazłam ideał przez duże I. Ale nie każdy ma tyle szczęścia :)

Gość Hiro Shima
W sumie nawet nie trochę tylko 2 lata :) Nie szukałam specjalnie, sam się zjawił w moim życiu.

Gość gość
Ja też.s

Gość gość
ja od pierwszego 'przeczytania'!? dziwnie to pewnie brzmi i różnie to można odebrać, ale tak właśnie było :)

Gość gość
ja się zakochałem od pierwszego 'przeczytania'!? pewnie głupio to brzmi, ale tak własnie było :)