Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAm 37lat i nigdy nie miałem kobiety

Polecane posty

Gość gość

Nigdy się nie całowałe, nie uprawiałem seksu ani nie byłem z kobietą na spacerze!

Gość gość
Żart?

Gość gość
Nie? To prawda!

Gość gość
Jeśli to prawda, to dlaczego?

Gość gość
Nawet na spacerze?dlaczego?

Gość gość
Trochę ciężko w to uwierzyć, że nie miałeś kobiety.

Gość gość
Bo nie akceptowałem siebie byłem brzydki i myślałęm, że nikt mnie nie zaakceptuje

Gość gość
A może autor nie potrzebuje żadnej kobiety?

Gość gość
no nie tylko piękni mają partnerów. O facecie mówi się, żeby był tylko trochę ładniejszy od diabła.

Gość gość
Próbowałem ale zawsze wychodziło beznadziejnie dlatego jestem sam

Gość gość
No ale co niby masz w sobie brzydkiego? Może problem w tym, że nie wierzysz w siebie i szybko się poddajesz. Większość ludzi i tak jest przeciętna, ma swoje wady, ale jakoś znajdują sobie kogoś do pary.

Gość gość
Szkoda, że tyle czasu starcileś. Trzeba było skorzystać z jakiś porad psychologicznych i naprawic myślenie o sobie. Fakt, jesli człowiek mysli o sobie źle, nie jest łatwo o szczęśliwy zwiazek, albo o związek w ogóle..

Gość gość
Chociaż lepiej późno niż wcale, po prostu pędź do psychologa!

Gość gość
Ja mam 25 lat ale i tak już wiem że nikogo nie będe mieć, dałem sobie z tym spokój za dużo niepowodzeń.....

Gość gość
Ja tego nie rozumiem, przeciez jest dużo samotnych kobiet. Nawet jak nie jestescie urodziwi, to przecież sa kobiety o umiarkowanej urodzie lub nie patrzące na nią. Można zabłysnąć czymś innym, wiedzą, humorem, pracowitoscią. Mieć jakieś ciekawe zainteresowania, być serdecznym, uczynnym, dobrym. Kobiety to lubią. A ajk jesteś zaradny, to już w ogóle... Ech jest całe mnóstwo cech, które ujmują płeć piękną

Gość gość
Ale głupoty opowiadacie! Faceci mają łatwiej, więcej im wypada... Zacznijcie nad sobą trochę pracować. Zaakceptujcie siebie, nie wiem uprawiajcie jakis sport. Może jakis fajny ciuch (wiem przyziemne) ale facet nie musi być piękny. Ważne by był siebie pewny, był męski. Fajnie wyglądający facet nie musi mieć ąłdnej buzi. Od ąłdnej buzi są babki! Zresztą nie każdy na to patrzy, nawet nie każdy facet musi mieć piękną kobietę. To chodzi o to "coś"

Gość gość
Stań jeden z drugim przed lustrem. Weź kartkę i ołówek. Zrób dwie rubryki - wygląd zewnetrzny i wewnętrzny. Wypisz co ci się podoba, a co nie jeśli chodzi o wygląd. Zaznacz co można naprawić, a czego się nie da. Zakreśl to do poprawki i zacznij od jutra. To co się nie da pomiń, a lepiej zastąp jeszcze bardziej poprawionym co się da. Np. jesli fryzura do kitu - marsz do fryzjera! Jeśli nie masz za co - cel zarobić! itd........ W rubryce "wygląd wewnętrzny" zastanowić się nad sposobem bycia, nad tym co umię, a co mógłbym jeszcze się nauczyć. Jaki sport uprawiać, jakie fajne hobby mieć itd. I to nie tylko po to by zaimponowac kobiecie, ale po to by zabłysnąć przed samym sobą. Mieć kogoś na chwilę to nie jest problem, wazne by umieć zatrzymać na zawsze. Dlatego tzreba popracowac nad sobą, pokochac samego siebie w zdrowy sposób. Jeśli tych warunków nie spełnimy (praca na całe życie) cężko będzie stworzyć związek. Czlowiek to skóra i kości ale i to co w środku, a moze przede wszystkim. To jak się zachowujemy, co mamy w głowie, jakimi jesteśmy, jak sami siebie postrzegamy tworzy naszą osobowosć ciekawą lub nieciekawą dla drugiej osoby

Gość gość
Próbowałem ale bez skutku nie wiem w czym problem we mnie czy w kobietach? Tak jestem brzydki ale to moja opinia

Gość gość
No ale co to znaczy brzydki? Dlaczego tak myślisz?

Gość gość
Nie jestem atrakcyjny fizycznie dla kobiet

Gość gość
A ja się im nie dziwię owszem jest dużo samotnych kobiet 28+ ale wstyd przed zrobieniem profilu na portalu randkowym jakimkolwiek (nawet tak związanym z wartościami jak przeznaczeni.pl) jest silniejszy przecież przypadkiem mogą to zobaczyć dawni znajomi którzy dalej figurują jako znajomi na fb i co wtedy??? zostaną publicznie wyśmiani że są c*****i, debilami,ciapami, ułomnymi downami! To właśnie blokuje takich typów!

Gość gość
Może nie jesteś atrakcyjny tylko dla tych kobiet, które akurat Tobie się podobają, pozostałe panie mogą mieć inne zdanie.

Gość gość
Atrakcyjny fizycznie??? G****o prawda!!! Nie ma to znaczenia nie masz prezencji to jesteś w jakiekolwiek grupie ułomny, i żadna laska cię nie zechce to jest główny powód nikt nie będzie się wiązał z kimś kogo można wyśmiać bo brakuje mu tej odrobiny sztuczności w gatunku homo sapiens zwanej prezencją która nawet do dobrej pracy jest potrzebna (rozmowa kwalifikacyjna) bo inaczej to może sobie cale życie na budowie zawalać za 5zł za h i to na umowę zlecenie! Niestety prezencja bez względu na wygląd rząd******ażdej dziedzinie zycia w XXI wieku!!!

Gość v_1
Nie wszyscy potrafią/chcą się maskować. Niektórzy wolą być po prostu sobą i dlatego są sami. Smutne, ale prawdziwe.

Gość gość
Kobiety mnie nie chciały ze względu na wygląd

Gość gość
Nie na wygląd tylko dlatego że zachować się nie umiesz, znam wielu brzydali co trzymają kobiety wokół siebie bo potrafią sie pokazać korzystnie w kryzysowych dla nich sytuacjach!

Gość gość
Starałem się a tu dosłownie żadna mnie nie chciała :(