Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka tematu

Otyła koleżanka nazywa mnie szczuplutką itp, jak jej dać zo zrozumienia, że

Polecane posty

Gość gość autorka tematu

ja jestem normalnej, prawidłowej budowy i wagi, a to ona ma problem? ale nie chcę jej zranić waląc prosto z mostu. tzn ona wie, że ma nadwagę, ale moim zdaniem to jest już otyłość, patrząc na jej figurę. nie jest jakoś masakrycznie, ale naprawdę niekorzystnie, źle. Obie mamy po 32 lata, obie mamy po 1 dziecku - moje trzy lata, jej dwa. obie wzrostu pomiędzy 160-165 cm. no i ja noszę rozmiar 38 czasem 36, ważę 54 kg. ona nosi nie wiem jaki rozmiar, ale wiem że marzy o "6" z przodu na wadze. czyli na pewno ma 70 kilka kilo. to sporo!!! ja jej daję na oko z 75 ale trudno powiedzieć.... brzuch ma okropny, same wały ... na mnie mówi jesteś drobniutka, szczuplutka, a ja jestem normalna .... no i je, je, je. nie chcę jej ranic bardzo ją lubię, zależy mi na jej przyjaźni , znamy się latami, - ale też na jej zdrowiu!! jej mąż ogląda się na ulicy za innymi kobietami, mi też się na nogi i talię gapił juz kilka razy :O

Gość gość
odczep się od niej:D jest normalna.

Gość gość
zapros ją gdzieś dodając , że już po nią wysłałaś taxi bagażowe

Gość gość
zaproponuj basen i zauwazysz na kogo facec***atrza

Gość gość
Bez przesady, szczupła nie jest, ma nadwagę ale nie jest otyła mając 70 + kilka kilo przy 165... Mysle, ze jak będzie walić tego typu uwagi to mozesz jej powiedziec, ze wg danych masz poprawne bmi o odpowiednią wagę i spytaj czy chce sprawdzić swoje bmi...

Gość Cyganeczka1
Może jest gruba,ale ch.j Ci do tego.

Gość gość
gość dziś zaproponuj basen i zauwazysz na kogo facec***atrza

Gość Cyganeczka1
gość dziś zaproponuj basen i zauwazysz na kogo facec***atrza xxx Facec***atrza się na kobiety z nadwaga ale tylko dlatego bo sa przerażeni i jeszcze na basenie...ale co ja to boli ze koleżanka nazywa ja szczuplutka :D?

Gość Cyganeczka1
rOZMIAR 48?tO POWINNA 90 KILO WAŻYC....

Gość gość
oczywiście,że jesteś szczuplutka i nie kryguj się ,że o tym nie wiesz to ona ma lekka nadwagę ale też nic takiego żeby to na forum opisywać jako katastrofę XXI wieku