Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo sie skompromitowala

temat o Ewie3333 znowu usuniety

Polecane posty

co daje do myslenia.zadziwiajacym trafem,gdy ta kobieta sie skompromituje na kafe to tematy sa niemal w trybie natychmiastowym usuwane.czyli ta historyjka o jej ciazy z pasierbem ma cos na rzeczy.

Gość gość
W jaki sposob sie skompromitowala

Gość gość
Rano jeszcze był.

Gość gość
na rzeczy??? no przecież sama o tym pisała, wręcz upita, płakała co ma robić w takiej sytuacji jak to wczoraj ktos tu powiedział kto tamten temat czytał osobiście a swoja drogą ja też szukałam tego wczorajszego tematu i nie ma go!

ta stara rura ma cos wspólnego z PO :P

Gość gość
I nie dowiem się kim/czym jest "szlajka";) To chyba jakiś więzienny slang:classic_cool:

Gość gość
ej no gosciu co pytasz w jaki sposob,jesli choc troche bywasz na kafe to musisz wiedziec.o ciazy wszycy wiemy(z pasierbem)ale wczoraj na temacie o randkach Ewa odslonila swoja koleja twarz.otoz na randce nieposzla na calosc ,bo gosc mial stare meble i mieszkanie malo reprezantacyjne:Dkto byl we wczorajszym temacie to wie o czym mowie:D

Gość gość
sorry za literowki

Żeby normalni , cywilizowani ludzie mieli tylko takie problemy jak wy. Anonimowe mendy do tego niedowartościowane

Gość gość
o blondyna333 koleżanka ewy333 tak samo przemądrzała jak ona :D

Gość gość
wole być pomarańczowym gościem niż blondyną z mózgiem rozwielitki, nie o tobie jest temat więc wypad

Gość gość
Ewa jest w ciąży z pasierbem.

Gość gość
Blondynato ewa

Gość gość
bo blondnyna333 to ewa przeciez,bo kto noramlny by zakladal nick z 33333 sugerujacy Ewe:O

Widzisz pustaczku, tobie jakby nawet napisali, ze czarne jest białe to byś sobie do końca życia to jak mantrę powtarzała.:) Bo rozum nie wystarczy mieć- sztuka jest go używać. A ty jesteś biedną nijaka prostaczką, która tylko czai się z ukrycia, aby wyżyć się na kimś kto po prostu ma osobowość i indywidualizm. Tylko , że na nikim normalnym te twoje akcje od jakiegoś czasu nie robią wrażenia. Swoją drogą nieźle Ewka ci musiała pojechać , bo sporo czasu upłynęło od twojego ostatniego wpisu, ja temat odświeżyłam, a tu raptem reakcja. Dobre, fajnie się pośmiać z takich zakompleksionych pod ludków. Dobrej nocki

Gość gość
Ewa ty lepiej powiedz ile miałaś tych seksów z pasierbem indywidualistko z patologii

Tak, blondyna to Ewa i cyfry 333 są chronione prawami autorskimi jako kombinacja cyfr, której nikt inny nie może bez zgody powielić. Dlatego strzeżcie się konsekwencji prawnych.

Gość gość
blondyna333 to ewa.milion kafeterian nie moze sie mylic:classic_cool:

Gość gość
dajcie ten temat o starych meblach

Gość gość
Ewa333333 wczoraj no ja mam taką historyjkę nie zapomnę tej randki do końca życia usmiech.gif wybrałam faceta po samochodzie napisał, że ma volvo przyjechał rozpadająca sie 340 przełknęłam zaprosil mnie na lody ok lody były z LSS w kubeczku za 99 groszy w promocji wrzucił je do samochodu i "zabierze mnie w ładne miejsce, to zjemy" zabrał mnie do siebie do domu zad***e, boazeria, skóry dzika na podłodze, skóra krowy na łózku, jelenie rogi na ścianach właczył 07 zgłoś się, bo "uwielbia ten serial" umarłam z wrażenia usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif xxxxxx prosze

Gość gość
no i co? ty bys pewnie miala kisiel w majtkach

Gość gość
dla niej kawaler w volvo i z boazerią na chacie to szczyt marzeń

Gość gosc

czy blondyna i Ewa bywają tutaj jeszcze?