Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facetach którzy żenią się mając lat 35 do 40

Polecane posty

Gość gość

z dziewczynami lat 20-25? A dodam, że wcześniej nigdy nie byli w związku ...

Gość gość
myślę, że mają kompleksy i chcą się dowartościowac młodą doopą. A w związku na pewno byli, chyba że masz na mysli to że ru\chali bez zobowiązań? no to wtedy rzeczywiście de facto nie byli nie w związku. uważam że taki stary ru\chacz powinien sobie szukać rowiesniczki, bo sam juz jest stary, no ale sorry, tacy ru\chacze uważają sie za wiecznie mlodych

Gość gość
ja mówię tu o gościach którzy nigdy nie roochali, a nie o roochaczach, weź czytaj uważnie

Gość gość
odzyskuja namiastke mlodosci?

Gość gość
cos nie wierzę że nie roochali, ktory by wytrzymal tyle czasu? to pewnie poornosy oglądali przez te lata...

Gość gość
jest wielu facetów, którzy za młodu mieli problemy z cerą i hormony uspokoiły się po 30. Sam jestem takim przypadkiem Swój pierwszy związek miałem po 30 z 23 latką i była dla mnie pierwsza. Wcale nie byłem *****czem. Nie miałem powodzenia bo byłem brzydki i wyglądałem na młodszego niż miałem lat oraz byłem nieśmiały. A i czemu miałbym brać rówieśnice? Kiedy były młode i ładne to mnie nie chciały a teraz jak się wyrobiłem, mam stałą dobrą pracę, własne mieszkanie to nagle mam u nich szanse?! Sorki ale nie skorzystam.

Gość gośćgość
to poleci na ciebie młoda nastka która chce się wyrwać od rodziców :P nie myśl że aż tak ją pociągasz haha

Gość gość
gośćgość dziś to poleci na ciebie młoda nastka która chce się wyrwać od rodziców jezyk.gif nie myśl że aż tak ją pociągasz haha x Ciebie to i tak powinno g****o interesować co ona do mnie czuje. Stara jak na kobietę jesteś i jesteś tego świadoma i dlatego tak sączysz jad.

Gość gość
Byłeś prawikiem do 30-tki ? :D Faktycznie musiałeś być brzydki, skoro żadna nie miała ochoty na ciebie :D

Gość specjalistka od wszystkiego
Sądzę, że to ich sprawa.