Madzix93 0 Napisano Listopad 27, 2014 A więc , od jutra zaczynam Dietę 8 h :) Pewnie wiele z Was juz słyszało o niej a jeśli nie to w skrocie 8 h jemy 16 pościmy :) No i szukam tutaj wsparcia i osób które zaczną razem ze mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka0 Napisano Listopad 28, 2014 Ja sie dolacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania5 Napisano Listopad 28, 2014 a jakie masz godziny? ja miedzy 10-11 i miedzy 18-19 bo co do minuty nie dam rady ale taki przedzial bedzie chyba moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Listopad 28, 2014 Julka super :) no mi juz jakoś idzie troche juz zgłodniałam no bo wiadomo - wstaje wczenie do pracy wiec moje 8 h konczy sie przed wroceniem z niej :P ale dam rade - byłam juz na tej diecie pierwszy tydzien naj gorszy po tem juz z górki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Listopad 28, 2014 No moje godziny są takie jak 7-15 ale myśle że jeśli nie zmiescisz sie i zjesz o godzinke pozniej to tragedia sie nie stanie bo żoładek i tak czy siak bedzie odpoczywal i pracowal te 15 h - musimy ustalic sobie jakies zasady - ja na przyklad spozywam tylko 4 posilki no bo mam w sumie tylko 2 przerwy w pracy . No i oczywiscie zadnych słodkich napoi i fastfoodow no bo mysle ze ta dieta ma nas nauczyc zdrowego racjonalnego odrzywania równiez :) oczywiscie po tygodniu chwalimy sie efektami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka o Napisano Listopad 29, 2014 no hej dziewczyny ja dzis zaczelam :) jest 10 pije kawe ( znowu na czczo ) , eh,,, sniadanie ok 11 zjem ale jeszcze nie wiem co, jesc mi sie nie chce , bo wczoraj zjadlam pozno bardzo wiec mnie czuje głodu ale od dzis godzin sie bede trzymac , nie podkadam w nocy :P), a co u was? madzia, ania piszcie ja dzis musze powertowac w zimowych ubraniach i powyciagac z pawlaczy bo zimno nadchodzi, wiec na razie spadam :) miłego dnia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2014 mam nadzieje ze jestescie, bo tez zaczynam dietke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MalaGonia34 Napisano Listopad 29, 2014 U mnie problem pojawił się po urodzeniu pierwszego dziecka, czyli 6 lat temu. Drastycznie przybywało mi wagi i byłam załamana. Próbowałam różnych preparatów ziołowych w połączeniu z ćwiczeniami takimi jak basen, fitness i rower. Nie dawało to efektu jaki chciałam osiągnąć, ale do czasu. Wertowałam różne fora w poszukiwaniu cudownego środka i znalazłam. Nazywa się Therma Cuts i kupiłam go na stronie http://chudne-szybko.pl/ postanowiłam zaryzykować i spróbowałam. Schudłam 18 kilo i teraz moja waga mnie satysfakcjonuje. Teraz już trzymam wagę i nie dopuszczę się do takiego stanu jak kiedyś :) Polecam wszystkim ten suplement, tylko uważajcie na podróbki bo w internecie takich pełno. Podaję Wam sprawdzony sposób przeze mnie. Aha i możecie produkt przetestować przez miesiąc jednak ja polecam kupić na 3 miesiące, wyjdzie taniej a ja niestety przepłaciłam. Jednak i tak jestem zadowolona że schudłam. Pozdrawiam Małgosia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Listopad 29, 2014 No jestem jestem !! No to już moje 8 godzin mineło i oczywiście jak codziennie opijam się teraz herbatkami :P no ale bez cukru oczywiście :) :P No w sumie to jakoś to idzię :) Od poniedziałku zaczynam ćwiczyć :) Bardzo dużo osób na forach straszy efektem jojo - no i rzeczywiście tak jest - ale ja bardziej podchodze do tego tak by po prostu stało się to normalne w moim życiu i stylu życia :) Ja i tak już oduczyłam się przy wcześniejszej diecie jedzenia fastfood i różnych takich gówien. :) A jak u Was idzie? tylko nie oszukiwać :P Troche się boje bo będę zucać nie bawem palenie i podobno to dopiero urachamia głód :P ale mam nadzieje ze bedziecie ze mna i bedziecie mnie wspierac kochane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lili_m Napisano Listopad 30, 2014 Witajcie. Ja kiedys tym sposobem schudlam. Do 12 pilam kawe a zaczynalam jesc w poludnie. I mialam paradoksalnie mniejszy apetyt. Bylo to kilka lat temu. Teraz tez sprobuje ale do poludnia bede jesc same owoce a potem normalnie do ok 18. Ostatnio ciagle jem i waga idzie w gore a ja chce byc w koncu szczupla i lekka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2014 ja owocow nie moge wszystkich na czczo, bo mam potem zgage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lili_m Napisano Listopad 30, 2014 Niektorzy dziwnie patrza na takie jedzenie owocow na czczo ale mnie to sluzy, kiedy zjadam normalne sniadanie, to nie mam wrazenia, ze daje mi ono energie tylko wrecz przeciwnie, czuje sie po nim zmeczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2014 ja dziwnie nie patrze ale moj zoladek tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Listopad 30, 2014 no moj kolejny dzien za mna :) ale w sumie dzis nawet pozwoliłam sobie na czekoladę z lodami :) no ale niby ta dieta nie obejmuje ilości kalorii ;p no ale zjadlam tylko 3 posilki do 4 mi sie zdarza bo w sumie nie czuje za szubko głodu po pierwsze a po drugie nie mam tyle czasu :P A jak u Was . Włąsnie , chciałam zapytać dziewczeta ile ważycie i ile wzrostu macie:) JA waże obecnie 65,3 i wzrostu mam równy metr 70 :) no ale maże o wadzę 57 :) Jutro zaczynam ćwiczenia!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 ja waze 65 wzrost 170 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska_ Napisano Grudzień 1, 2014 witam ja rowniez mam 170 , i waga 66 kg zaczynam dzis na powaznie dieta mz plus 8 godzin zobaczymy jak to bedzie , ale mam nadzieje ze schudne te 6 kiloskow ":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 a liczycie kcal czy nie , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Grudzień 1, 2014 nie nie ja nie liczę bo nie ma co wariować bo po tem jak sie odechce to bd straszny efekt jo jo al tego nie chcemy:) no to praktycznie wazymy tyle samo i mamy te same wzrosty :)i jak poszedl kolejny dzien . ja mialam dzisiaj ciezki dzien w pracy i pozniej skonczylam wiec moja przerwa dzisiaj trwa 15 h ale mam nadzieje ze to za duzo nie zmieni :) no ale juz jest kg mniej wiec ciesze sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 Ja w ciągu dwóch lat schudłem 30 kilogramów, co uważam za sukces. Diametralnie zmieniłem swoje podejście do życia i jedzenia. Mięso – tylko na parze, dużo warzyw, wody i przede wszystkim ruchu. Zwrócę wam uwagę na jedną rzecz, o której moim zdaniem nie każdy wie, a powiedział mi o niej mój lekarz. Chodzi mianowicie o coś takiego, jak jonizator wody - http://jonizatory.eu/jonizatory-eden/ - poczytajcie sobie, czym różni się woda jonizowana od wody butelkowanej – ja byłem w szoku. Przecież człowiek pije kilkaset litrów wody rocznie – warto więc, żeby ta woda była odpowiedniej jakości. A wystarczy do tego kran, woda i właśnie jonizator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Grudzień 2, 2014 Ojjj dziewczynki coś chyba cichoo tu ? Co sie z wami dzieje???? haaalooo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Grudzień 6, 2014 no to widze ze zostalam tylko ja:P no ale trzymam sie dzielnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2014 madzia , schudlas cos? napisz , ja dzis zaczynam diete, ale nie wiem jaka , poki co pije kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2014 NIE no ja nie nie nadaje sie na zadna diete niby jestem wtych 8 godzinach ) ale jem za duzo, rano, kawa 2 jajka. pozniej makaron pełnozianisty z warzywami i soczewica czerwona, potem sledzik na raz 4 wasy lekkie z miodem, pol czekolady mlecznej, banan . pzreciez ja nie schudne w zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2014 no i jeszcze mala miseczka bigosu do tego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Grudzień 7, 2014 No schudłam schudłam 3 kg mi zeszły w czasie tygodnia, ale ja nie licze wogole kalori tylko mieszcze sie caly czas w tych 8 h jedzenia. no i nie napycham sie do nieprzytomnosci :P wiadomo , i cwicze 30 minut dziennie. i to tyle. mi zalezy na tym zebyc chudnac pomalu a nie odrazu z 10 kg a potem efekt jojo , no i chciala bym zeby to 8 g po prostu bylo stylem odzywiania juz na zawsze a nie traktowane jako dieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Grudzień 7, 2014 to łatwo ci poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Grudzień 7, 2014 Jestem świadoma tego że na początku schodzi woda z organizmu wiec to dla tego aż 3 kg , ten tydzień jeśli da mi chociaz 0,5 kg na minusię to będę szczęśliwa :) najwazniejsze zeby to nie było jakies radykalne i z głową :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2014 beznadziejna ta dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzix93 0 Napisano Grudzień 9, 2014 no jesli ktos nie ma samo zaparcia to bez nadziejna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2014 tez jestem na takiej diecie od 11-19 , ale wczoraj zjadlam ok 20 , godzine pozniej pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach