Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Przygoda z laktatorem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej rozpoczelam przygode z laktatorem. Mam kilka pytan. 1. Jak dlugo tak naprawd臋 mozna przechowywa膰 pokarm w lod贸wce? 2. Czy to normalnie ze pokarm w lod贸wce sie rozwarstwia? 3. Czy jesli sciagam pokarm do pojemnika i np za dwie godziny znowu sciagam to moge do tego samego ( mieszac pokarm) czy ka偶de sciaganie to oddzielna porcja? 4. Powiedzmy ze podgrzewam 20ml mleka a dziecko zjada z tego np 5 ml, to reszt臋 moge ponownie podgrzac czy juz sie nie podaje takiego? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ale ty wygodna jeste艣, karm z cyca po co ci tyle zachodu z tym odciaganiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widze ze masz dostep do internetu to sobie wygoogluj. Na pewno sa pewniejsze strony niz kafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem ci co mi mowiono - polozne 1.pokarm moze byc z lodowca 2 dni. W zamrazarce i tu sa wersje roabiezne bo jedni mowia ze trzy miesiace inny ze pol roku, chhba zqlezy od temperatury mrozenia 2. Pokarm mi przynajmnien zawsze sie rozwarstwial, przed podaniem po prostu mieszalam. 3.mieszac mozna jak najbardziej z tym ze trzeba przestrzegac jednej rzeczy, zeby mieszane pokarmy mialy taka sama temperature. Czyli nie mieszac mleka swiezo odciagnietego z tym ktore stalo juz w lodowce, tylko wstawic do lodowki i gdy sie schlodzi do tej samej temperatury mozna smailo amieszac. 4. Ja nie wylewalam mojego mkeka - zbyc cenne dla mnie bylo bo mialam go niewiele. Na nastepne karmienie podgrzewalam je znowu. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem wygodna tylko musze odciagac zeby podkrecic laktacje i mi臋dzy karmienia mi odciagam a wole zapytac tutaj bo na tel google mi szwankuje..

Udost臋pnij ten post