Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pęcherz

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam lekkie zapalenie pęcherza i czy jest coś co mozna w ciąży bez recepty brać i pomoże. Pytam ciężarne, które takie leki brały? Uprzedzam pytanie, które sie pojawi - w przychodni przyjmą mnie dopiero w pon., ginekolog mój na urlopie:(

Gość gość
Pij dużo wody żeby wypłukać bakterie. Pilnuj by nie zaziebic nóg i okolic intymnych.

Gość gość
Kup sobie żurawinę suszoną i podjadaj, pomaga bardzo!

Gość gość
furagina bez recepty jest najlepsza ale od 2 trymestru mozna ja brac

Gość gość
Spróbuj zwalczyć to takimi sposobami: pij dużo wody zakwaszonej witaminą c i dużo sikaj; ogrzewaj te miejsca termoforem, połóż się pod ciepłym kocykiem; kup sobie żuravit i provag w aptece. Żuravit możesz zastąpić piciem herbatek i soków żurawinowych i jedzeniem żurawiny, która działa antybakteryjnie. Provag to bezpieczny probiotyk wzmacniający mikroflorę układu moczowo - płciowego. Jak najszybciej tak zrób to nie będziesz musiała faszerowac się niepotrzebnie lekami.

Gość gość
o.k. dzięki ale termofor i kocyk odpada bo jestem w pracy. To II trymestr wiec może ta furagina ale podpytam jeszcze w aptece, podpytam też o provag i zuravit, zobaczymy, jeszcze raz dziękuję.

Gość gość
Ja provag i żuravit brałam po pierwszej infekcji pęcherza w ciąży systematycznie stąd wiem, że są bezpieczne. Mogło się coś zmienić więc przeczytaj ulotki. Zdrowia życzę.