Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna czy zrobiona BTE HCG jest wiarygodna?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny robiłam sobie bete hcg 3 dni po tym jak okresu brak , współżyłam lekko ponad 2 tyg wcześniej w dni płodne w dzień owulacji,lub dzień później ( mam nieregularne cykle,wiec dzień w tą czy we w tą z owulacją to tak u mnie wahadełko) Do wytrysku wewnatzr mnie nie doszło, no ale ze to był dni płodne i okres wstryzmany postanowiłam najbardziej wiarygodny test z bety zrobić ( tetsy domowe pokazuja 1 kreske po planowanej miesiączce ,której nie ma) Po 15 dniach tego wspolzycia beta dzisiaj wyszla mi 0.70 mlU/ml Niby ciąży brak ci mnie baaaardzo zadowala , ale miesączki już kilka dni nie mam Czy 3 dni po braku okresu beta zrobiona po 15 dniach wspolzycia już jest wiarygodna czy jeszcze nie??? Dodam ,że później już nie wspolzylam, tylko wtedy Ufac Becie HCG , czy jednak na razie wstrzymać się z ta wiarygodnoscia??

Gość gość
Schizujesz. Nie jesteś w ciąży

Gość gość
Beta jest już wiarygodna

Gość gość
nie ma ciąży

Gość gość
na 100% w ciązy nie jestes

Witaj :) możesz w 200% możesz zaufać becie :) w ciąży na pewno nie jesteś :) odpuść trochę, weź gorąco kąpiel to miesiączka sama przyjdzie :) jeśli do tygodnia się nie pojawi idź koniecznie do lekarza bo brak miesiączki też jest sygnałem Twojego organizmu, że coś może być nie tak (ale wcale nie musi) mogą to być zwykłe zmiany hormonalne ;) dostaniesz wtedy luteinę i okres przyjdzie szybko :) pozdrawiam i trochę więcej luzu życzę :)

Gość gość
prawdopodobnie nie jestes

Gość gość
Dziekuj***ardzo za pocieszenia, lepiej i znacznie jak czytam wasze wpisy Może cholera to od stresow i braku apetytu takie zahamowania? Waga mi do niedowagi zeszla. Wazylam się dzisiaj i mam 41.5 kg na 164 cm ,wiec to jest już mala niedowaga. Choc apetyt mi się wstrzymał w tym tygodniu dopiero ,

Gość gość
nie zawsze, roznie z tym bywa