Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Drogie Panie i Drodzy Panowie, pewnie wielu z Was miało zabawną sytuację wynikającą z pomyłki telefonicznej, nie mylę się, prawda? ;) Pewnego razu, podczas rodzinnej pogaduchy, zaśmiewaliśmy się z tego typu sytuacji, które nam się zdarzyły, a to zainspirowało mnie do szukania podobnych historii w internecie. Okazało się, że jest ich po prostu mnóstwo, a czytanie ich niemalże każdego doprowadza do śmiechu (mój Ukochany zaśmiewał się w głos, a wierzcie mi, to naprawdę rzadkość ;) ), toteż postanowiłam zbierać najciekawsze kawałki i dzielić się z nimi, bo przecież radość, to jedyna rzecz, którą jak dzielimy, to mnożymy. ;) Tak więc Wszystkich lubiących się pośmiać oraz również tych, którzy wolą pochichotać serdecznie zapraszam na swoją stronę na Facebooku: https://www.facebook.com/smieszne.pomylki.telefoniczne (Śmieszne pomyłki telefoniczne), gdzie publikuję najzabawniejsze historie omyłek telefonicznych, na jakie uda mi się natrafić. Mam nadzieję, że Wielu z Was poprawi ona humor i będzie świetnym remedium na jesienną chandrę. :) Oczywiście, jeśli sami chcielibyście się podzielić jakąś zabawną historią związaną z telefonami, to jak najbardziej do tego zachęcam! Pozdrawiam gorąco w tę chłodną, jesienną noc. :) PS ku niezadowoleniu malkontentów: nie mam z tego tytułu żadnych korzyści finansowych- robię to pro publico bono, tak o, bo lubię myśleć, że gdzieś-tam, dzięki mnie, ktoś się uśmiechnie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach