Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Gość gość10lat
Arancia, dzięki za wsparcie . dobrze.postaram się wziąć w garść. chyba pójdę do kościoła, do spowiedzi... czuję że potrzebuję tego. może znajdę w sobie siłę by "to "jakoś przetrwać...

Gość gość
.

Gość gość10lat
dziś stojąc w kolejce pomyślałam że chyba trzeba być zdrowym żeby tam wytrzymać, ci ludzie i to co się tam dzieje... wróciłam jeszcze bardziej chora. tyle chamstwa , złości, braku zrozumienia np.dla kobiety z małym dzieckiem. nikt nie chciał jej przepuścić w kolejce tylko ja i pewien dziadek :-(

Gość gość
Jak ktos umie ladnie poprosic to mozna go wpuscic,ale jak ktos cwaniakuje to nie ma mowy,a raczej dominuja ci drudzy ludzie.

Gość gość10lat
wybaczcie, jestem wykończona. dobrej nocy dla was i dla tych którzy jeszcze nie śpią a być może tu zajrzą :-) pa...

Poprosic jak dziadki od 3 stoja i czekaja zeby sie zapisac na wizyte to juz widze jak cie wpusci

Gość gość
Ja swego czasu przez pol roku lazilem do lekarza na kontrole i czekalem po kilka godzin. Jak ktos potrafil ladnie porozmawiac to go wpuszczalem,ale bylo mase ludzi ktorzy wyskakiwali z tekstem "ja tylko po odbior zaswiadczenia" albo "ja tylko po jeden podpis" a tymczasem normalnie lekarz ich badal i siedzieli tam godzine czasu. I takie cwaniaki co chwila przychodzily i mysleli ze z ludzi idiotow zrobia.

Gość gość
Narka

Sluzba zdrowia robi z ludzi zwierzeta;) Obowiazuje prawo dzungli:)

Gość gość
Na szczescie nie mam z tym problemu :p